Свіжі новини про iPhone 13

Днями авторитетний блогер під ніком EverythingApplePro поділився на своєму YouTube каналі свіжими чутками про iPhone 13 (він же iPhone 12s за деякими даними). Що ж, дізнаємося які зміни нас чекають?


Яким буде iPhone 13: Останні чутки

За його словами, задня матова спинка яблучного смартфона в майбутньому поколінні стане ще більш текстурованою (шорсткою). Це зроблено для того, щоб пристрій краще лежав у руках і не вислизала.

Захисна панель для камер отримає новий дизайн. Вона буде практично така ж, як і в останньому iPad Pro. Простіше кажучи, всі модулі камери сховаються під одне чорне захищене скло.



ezh|864х452-11.jpg

Оновиться і екран гаджета. Дисплей iPhone 13 буде оновлюватися з частотою 120 Гц. З'явиться режим Always On за технологією LTPO. На вимкненому екрані будуть відображатися годинник, значок батареї з інформацією про заряд та іконка блокування.

Якщо вірити блогеру, то нова модель яблучного смартфона вийде точно за розкладом – у вересні. Старт продажів варто чекати через два тижні після івенту.

Не знаю чи можна вірити цій інформації на 100%. До релізу залишається ще дуже багато часу – цілих 7 місяців. Та за чутками, iPhone 13 повинен отримати дуже багато крутих нововведень і можливо, це одні з них.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Актуальні сьогодні iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар