Сім'я Техно Їжак починає рік з відкриття 100 магазина. Перша сотня пішла!


Друзі, свята тривають! Ми, сім'я Техно Їжак, починаємо цей рік зі ще одного круглого числа. До 2020 нам вдалося побудувати мережу зі 100 магазинів! І це тільки початок.


Сервіс, гаджети, аксесуари, любов

Наша сім'я зростає. Сьогодні «Техно Їжак» – це 100 роздрібних магазинів, розташованих в кращих торгових центрах України, онлайн-маркет, наповнений безліччю новинок гаджетів та електроніки і, звичайно ж, люди.

Ми – команда висококваліфікованих фахівців, в яку на сьогоднішній день входить понад 400 осіб, кожен з яких не просто цінний співробітник, а член великої і щасливої родини.


Ми любимо те, що робимо

Кожен з нас шалено радий щодня робити життя наших клієнтів трішечки яскравіше і цікавіше. Ми не просто продаємо техніку, ми покращуємо повсякденне життя через емоції, гаджети та аксесуари. В цьому наша місія, це те, що робить нас щасливішими.

Сьогодні ми святкуємо! Відкривай шампанське, запалюй бенгальські вогні, запускай салюти – в нашій родині 100 магазинів, а значить, ми стали трішечки ближче один до одного. Дякуємо за те, що ти з нами всі ці роки!

Твій, на інших не схожий, «Техно Їжак».

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар