Техно Їжак запускає 3 види пакетів гарантій до Apple Mac

(спойлер: всі 3 види просто топ!)

За понад 10 років роботи національної компанії «Техно Їжак», ми стали експертами в галузі Apple, гаджетів та аксесуарів, про що свідчать чимало нагород. LOVE MARK 2021 від DCH Group, Keep Calm and Love Clients on Arricano Group та безліч номінацій від Retail Awards – лише частина з них. Ми фанати техніки Apple. Працювати на їх девайсах зручно, технологічно, надійно, та просто приємно, бо вони справді красиві. Та навіть з найкращими інколи трапляються непередбачувані моменти.

Готові закластится, у тебе, чи твоїх знайомих був момент у житті, коли з сумкою в аеропорту не дуже лагідно поводились, а у ній – цінні речі, серед яких найцінніший це MacBook. І це далеко не єдиний приклад, коли душа йде у пʼяти. Ми з таким нажаль стикались. Та ми хочемо, щоб наші клієнти жили на повну, отримували від техніки Apple задоволення і навіть не замислювались про наслідки від пошкоджень улюбленого лептопу. Для цього ми створили цілих 3 види гарантій для нових та Б/У Apple Mac. З ними «Техно Їжак» бере на себе повну турботу про твій девайс, а ти просто насолоджуйся використанням!



TI_Гарантии_mac_Protect(2)_864 х 452.png

Пакет гарантій PROTECT 12 (від 1 995 грн.)

Базовий пакет гарантій на 12 місяців для замовлення з усіми Б/У Mac. З ним ти можеш не турбуватися про будь-які гарантійні випадки з твоїм новим інструментом, бо він включає в себе по-перше – повну безкоштовну персоналізовану активацію – це коли наші техно-спеціалісти налаштують твій новий девайс та перенесуть всю необхідну інформацію зі старого. По-друге – безкоштовне гравіювання клавіатури. По-третє – разову безкоштовну чистку твого Mac. І це ще не все. У випадку гарантійного обслуговування ти отримаєш підмінний MacBook, щоб не так болісно відчувати тимчасову відсутність улюбленця. А якщо захочеш замінити свій Mac на новий за програмою ТехнОбмін – ми додамо до вартості твого старого лептопу +10 %!



TI_Гарантии_mac_Protect+(2)_864 х 452.png

Пакет гарантій PROTECT 24 (від 20% вартості пристрою

Це просунутий пакет гарантій на 24 місяці для новий компʼютерів Mac, та Б/У Mac від Apple. Він включає в себе усі бонуси пакету гарантій PROTECT 12, але розповсюджується на всі комп'ютери Apple і діє цілих два роки. Навіть строк дії гарантії від самої Apple в два рази коротший.



TI_Гарантии_mac_Superhero(2)_864 х 452.png

SUPERHERO (30% вартості пристрою)

Це безальтернативний пакет гарантій від національної мережі «Техно Їжак», що не має аналогів. Крім всіх бонусів пакетів Protect, з пакетом гарантій SUPERHERO ти отримуєш можливість протягом 12 місяців повернути нам свій пристрій у будь-якому стані. І навіть якщо його переїде автомобіль, ти отримаєш 70% його первісної вартості. Гарантовано! Але псувати MacBook не обовʼязково. Якщо з твоїм лептопом все ок, але ти хочеш замінити його на новий – принось. Умови ті ж – ти отримаєш 70% від його вартості. Щоб не сталося – ти завжди зможеш отримати останню модель Apple Mac!

Кожен з пакетів гарантій від компанії «Техно Їжак» – це спокій та впевненість у працездатності твоєї техніку та додаткові вигоди. Тож залишається тільки вибрати!

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар