Telegram-бот для перегляду фільмів та серіалів. Безкоштовно!

Telegram вже давно перестав бути звичайним месенджером для спілкування. У наші дні це повноцінна платформа, де можна дізнатися новини, почитати улюбленого блогера та навіть розважитися.

Сьогодні ми розповімо про один з найбільших Telegram-ботів для перегляду фільмів і серіалів @KinoSerialBot. З його допомогою ти зможеш насолодитися улюбленим кіно з будь-якого пристрою, будь це iPhone, iPad чи навіть Mac.

@KinoSerialBot – бот з величезною бібліотекою кіно і серіалів

@KinoSerialBot – це, мабуть, найбільший бот з відеоконтентом з усіх, які нам траплялися. Як він працює? Тут все просто. Ти легко можеш знайти @KinoSerialBot в пошуку Telegram. Потім заходиш в нього і натискаєш "Запустити".

Але перш ніж почати перегляд, потрібно підписатися на основний канал автора з новинами та анонсами. Шукати цей канал не доведеться, система сама запропонує тобі посилання. Потім повертаєшся в КіноСеріалБот і можеш почати насолоджуватися улюбленими серіальчиками. Натисни "Приступити до перегляду" і підшукай що душі завгодно.



ezh|864х452.jpg

У чому переваги @KinoSerialBot

Звичайно, куди легше і зручніше насолоджуватися фільмами на офіційних потокових сервісах. Особисто ми вибираємо для себе Netflix. До того ж компанія Техно Їжак проти піратства і ми рекомендуємо дивитися тільки ліцензовані кінопродукти. Наш матеріал створений лише в цілях ознайомлення з можливостями месенджера.

І, чесно кажучи, цей бот може в дечому знадобиться. По-перше, з його допомогою можна накачати фільми в дорогу. Кіно-бот дозволяє дивитися серіали онлайн і кешувати їх в пам'ять пристрою (іншими словами скачати). Контент зберігається в середній якості картинки, тому не займає багато місця. І його можна легко видалити.

По-друге, він абсолютно безкоштовний. Тобі не потрібно платити за підписку, або купувати кожну серію і кінокартину. А якщо твій тарифний план від оператора стільникового зв'язку передбачає безлімітний трафік в месенджерах, то навіть за мегабайти інтернету платити не доведеться.

Ну а по-третє, кіно в месенджері – це ефектний спосіб здивувати своїх знайомих. Мало кому відомо, що в звичайному Telegram є така функція.


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні гаджети Apple:
Коментарі
Додати коментар