ТОП 10 головних фішок iPhone 13

Новенький iPhone 13 не перестають обговорювати навіть через тиждень після його презентації. Багатьом здалося, що тринадцяте покоління класичного смартфона від Apple практично нічим не відрізняється від свого попередника.

Грандіозних змін між цими двома моделями дійсно не так багато, як між iPhone 12 і iPhone 11. Але ми нарахували, як мінімум, десять дуже цікавих нововведень.

Десять фішок iPhone 13

Зменшений "чубчик". Чорна виїмка у верхній частині екрану зменшилася на 20%, таку цифру назвали на презентації. Вона трохи "схудла" з боків, проте витягнулася вертикально. Швидше за все, таке нововведення буде помітним. І це добре. Радує ще й той факт, що збільшилася площа дисплея.



top10_fich_text_pic_01.jpg

Автономність. Розробники кажуть, що iPhone 13 зможе "прожити" на 2,5 години довше, ніж дванадцяте покоління. Малюк iPhone 13 mini працює на півтори години більше. Зайвий час без підзарядки точно нікому не завадить, і буде дуже помітним в реальному використанні.

Найпотужніший процесор. Традиційно, Apple впровадила в новинки чіпсет нового покоління. На цей раз за всі складні обчислювальні задачі буде відповідати A15 Bionic.

Нещодавно в тесті Benchmark він перевершив всі існуючі мобільні процесори на ринку. Правда, змагатися йому довелося з попередниками – A14 і А13 Bionic. Але все ж приємно усвідомлювати, що у тебе в кишені лежить найспритніший смартфон на цій планеті.

Діагональні камери. Дааа...На перший погляд нововведенням це не назвеш. А скільки мемів в мережі вже з'явилося з цього приводу! Зате ніхто не сплутає твій iPhone 13 з iPhone 12. Ну а якщо серйозно, то виглядає дуже навіть непогано. Діагональні модулі – це щось новеньке.

Спеціальна ціна-12%
MLPF3
26 999 ₴
23 649 ₴
590 $
-7%
MLQA3
31 999 ₴
29 699 ₴
741 $

Дисплей. На жаль, в класичну модель тринадцятого покоління так і не завезли екран з підтримкою частоти кадрів 120 Гц. Цей привілей буде доступний тільки власникам "прошек". Зате дисплей iPhone 13 в звичайному режимі став яскравішим, аж до 800 ніт. На яскравому сонці влітку і взимку читати повідомлення і дивитися ролики стане набагато зручніше.

Рожевий колір корпусу. Здається, в цьому році Apple знайшла, чим підкупити жіночу аудиторію. У базовому пристрої з'явилося нове рожеве забарвлення корпусу. Не знаємо, наскільки він схожий на старий добрий Rose Gold, побачимо після появи на прилавках. Але він напевно краще невдалого зеленого в iPhone 12.

До слова, "прошки" обзавелися дуже модним небесно-блакитним кольором. Цей відтінок став трендовим в палітрі Pantone на сезон осінь/зима 2021/2022.

Портретне відео. Хочеш знімати, як справжній профі? З цим запросто впорається новенький яблучний смартфон з індексом 13. "Кіноефект" дозволяє створювати шедевральні кадри, прямо як в голлівудських фільмах.



top10_fich_text_pic_02.jpg

Прокачана стабілізація. Ще недавно зрушенням матриці міг похвалитися тільки самий топовий iPhone 12 Pro Max. Але тепер ця фішка доступна навіть для класичної версії нового покоління. Записуй побільше відео з пробіжки і викладай в Instagram. Сторіз вийдуть дуже плавними і красивими.

Ще більше пам'яті! Мінімальний обсяг накопичувача тепер становить 128 Гб. При цьому коштує така комплектація рівно стільки ж, скільки і 64 Гб в минулому році. Ну хіба не круто? Та ще й версію на 512 Гб можна собі взяти. Ну просто супер!

Smart HDR 4. Технологія поліпшення різкості і кольору на фото в iPhone 13 піднялася на новий рівень. Фішка повинна допомогти в створенні мобільних шедеврів. Ті знімки з Smart HDR 4, які продемонстрували нам розробники, виглядають просто потрясно.

Ну що ж, не так вже і мало нововведень одержало нове покоління смартфона від Apple. Якщо хочеш дізнатися більше відмінностей між iPhone 13 і iPhone 12, переходь в наш інший матеріал. Там ми описали все набагато докладніше.


Читати наш блог у Telegram
Передзамовляй:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар