ТОП 10 ігор для PS5. Граємо самі і тобі радимо.

ТОП 10 ігор для PS 5 за версією Техно Їжака:

  1. Spider-Man: Miles Morales (Sony Interactive Entertainment)
  2. Demon's Souls 2020 (Sony Interactive Entertainment)
  3. Resident Evil Village (Capcom)
  4. Cyberpunk 2077 (Bandai Namco Entertainment)
  5. Returnal (Sony Interactive Entertainment)
  6. Dying Light 2: Stay Human (Square Enix)
  7. Mortal Kombat 11 (WB Games)
  8. Assassin's Creed Valhalla (Ubisoft)
  9. Hitman 3 (IO Interactive)
  10. Outriders (Square Enix)

Аналітики підрахували, що більше 3 мільярдів людей по всьому світу захоплюються комп'ютерними іграми. Це приблизно 40% населення нашої планети. І якщо ти читаєш цей матеріал, то швидше за все відносишся до цього ком'юніті, або ж збираєшся приєднатися до ігроманів.

Зізнаюся, я давно перебуваю в цій міжнаціональній групі щасливчиків. Ще з часів Dendy і Sega Mega Drive 2. Ну а зараз граю на своїй новенькій PlayStation 5. Консоль вийшла не так давно і не встигла обзавестися великою бібліотекою ексклюзивів. Проте, я знайшов як мінімум ТОП-10 іграшок, в які варто пограти саме на Sony PS5.

Розпродаж-4%
PS5_BLR
24 084 ₴
23 199 ₴
591 $
Розпродаж-4%

1.Spider-Man: Miles Morales (Sony Interactive Entertainment)

Якщо ти хоч трохи цікавився консолями та іграми останні півроку, то ти не міг пропустити реліз Spider-Man: Miles Morales. Це нове слово в відеоіграх. Творці пропрацювали революційну фізику геймплея. Але найбільше заслуговує на увагу графіка. На PS5 іграшка виглядає просто приголомшливо.





Сюжет. Це сіквел Marvel's Spider-Man 2018 року, який продовжує розповідати історію про хлопчика, укушеного мутувавшим павуком. Ти будеш битися з неймовірно розумними лиходіями, щоб врятувати місто. Тут ти знайдеш шикарний відкритий світ, захоплюючий сюжет і відмінну картинку.

2.Demon's Souls 2020 (Sony Interactive Entertainment)

Легендарна гра Demon's Souls вийшла ще в 2009 році. Але ми зараз поговоримо про її ремейк 2020-го. Це класика сучасного геймингу і жанру action/RPG. Якщо ти вважаєш, що сучасні ігри стали занадто простими – це твій вибір. Максимальний хардкор і, як мінімум, тисяча смертей за проходження тобі забезпечені.





На максимальному рівні складності її може пройти тільки умілий брехун ;) Ну або справжній "про" гравець. Історія Demon's Souls проходить у вигаданому світі, який нагадує середньовічну Європу. Тобі пощастить битися з неймовірною кількістю демонів і іншою нечистю заради виживання.

3.Resident Evil Village (Capcom)

Це ще одна відома лінійка відеоігор від Capcom. Resident Evil Village повідає нам історію про таємниче румунське село в Трансільванії, яким править божество Матір Міранда.





Їй поклоняються всі місцеві жителі. Іграшка змусить твої мурашки бігати по тілу кожну хвилину проходження. Моментами Resident Evil Village не просто моторошний, а навіть страшний.

4.Cyberpunk 2077 (Bandai Namco Entertainment)

Гучно заявивший про себе у всьому світі Cyberpunk 2077 ми не могли не включити в цей список. Якщо ти ще не пройшов його, то особисто я дуже заздрю тобі. Сюжет відсилає нас до не такого вже й далекого вигаданого майбутнього, де США розпалися ще в 90-их через кризу.





Світом тут правлять приватні компанії, а не легітимна влада. На вулицях повно злочинців. Бездомні відчувають залежність до імплантів і модифікацій.


А головне – у кожного персонажа є вогнепальна зброя. Більше нічого не скажемо – насолоджуйся цим шедевром від поляків самостійно. До речі, гру вже перевипустити і вона більше не лагає. Ну майже :)

5.Returnal (Sony Interactive Entertainment)

Цей шутер від третьої особи і психологічний жах точно не залишить тебе байдужим. Returnal – дуже нетипова ігруха. Головна героїня космічна дослідниця Селена Вассос пішла проти своєї корпорації і намагається потрапити на планету Атропо, звідки йде підозрілий сигнал.





На тій же планеті вона знаходить трупи самої себе. Звідки вони там опинилися, звідки йде підозрілий сигнал і що живе на планеті – все це тобі належить розгадати.

6.Dying Light 2: Stay Human (Square Enix)

Любиш зомбі? Тоді Dying Light 2 тобі обов'язково припаде до душі. Сиквел легендарного Survival-horror змусить тебе битися з мертвими і живими людьми, шукати притулок в величезному відкритому світі.





До речі, вижити в цій грі не так просто, адже у тебе не буде вогнепальної зброї.

7.Mortal Kombat 11 (WB Games)

Перший Mortal Kombat вийшов ще в далекому 1992 році на аркадному автоматі. З тих пір він практично не змінився. В одиночному режимі тобі як і раніше належить битися "в смертельній битві" за звання кращого бійця.


Але куди цікавіше грати в неї з друзями або дівчиною. Тож рекомендую, це потрібно спробувати самому. У Mortal Kombat 11 додали 4 нових цікавих персонажів – Герас, Кроніка, Колекціонер і Цетріон.





А ще там є Рембо, Термінатор і Робокоп. У кожного героя свої унікальні удари і руху. Легендарна гра дозволить гарненько розім'яти пальці і розвинути пам'ять, поки будеш запам'ятовувати Fatality.

8.Assassin's Creed Valhalla (Ubisoft)

Лінійка "ассасинів" – вже давно стала класикою сучасного віртуального світу. У новій частині Assassin's Creed Valhalla ти потрапиш в Англію IX століття, яка страждає від завоювань вікінгів.





Головний герой Ейворі шукає новий дім для свого клану на чужій землі. В цьому ти і повинен йому допомогти. Тільки не забувай перериватися на обід, а то гра сильно затягує.

9.Hitman 3 (IO Interactive)

Ігри допомагають не тільки повеселитися і розслабитися після робочого дня, а й трохи напружити мізки. Hitman 3 не завантажили тебе складними місіями, але тобі, як професійному кілеру під номером 47, доведеться трохи подумати.





У третій частині ти будеш знову різноманітними методами усувати "цілі". Розробники запропонують тобі для цього кілька своїх рішень, але ти також можеш взяти кожне завдання в свої руки і імпровізувати.

10.Outriders (Square Enix)

Але не сіквелами єдиними. Шутер від третьої особи Outriders розповість про чергову спробу людей колонізувати іншу планету. Але в далекій подорожі експедитори потрапляють під енергетичний шторм "Аномалія".





Головний герой отримує суперсилу, яка допоможе йому виконати важливе завдання. Ну а далі тебе чекають захоплюючі перестрілки з монстрами і людьми, пошук ресурсів і боротьба за виживання.

Ти ще тут? Чого чекаєш, хапай геймпад і вирушай у віртуальні світи. До речі, не забудь поставити будильник, щоб не втратити зв'язок з реальністю. У мене іноді таке трапляється ;)



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Вибрати Sony PlayStation 5:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар