ТОП 10 новорічних техно-подарунків для дівчини. Будь непередбачуваним ;)

До Нового року залишається менше двох тижнів, а значить час задуматися про те, що ти подаруєш дівчині, сестрі, мамі, подрузі... А щоб було простіше визначитися з подарунком, ми зібрали для тебе ТОП 10 найбажаніших гаджетів і аксесуарів цього року. До речі, на всі товари діє знижка.

1. iPhone

Яблучний смартфон є одним з найбажаніших гаджетів і серед хлопців, і серед дівчат. З цим подарунком точно не прогадаєш! Навіть якщо у неї вже є iPhone, можна розглянути смартфон новіше.
Вибрати iPhone

2. Apple Watch

Кращі друзі дівчаток це... Ні, не діаманти, а смарт-годинник Apple Watch. Дівчата обожнюють аксесуари та прикраси, тому це зовсім не дивно. Якщо у неї вже є яблучний смартфон, то вона напевно хотіла б отримати ще й розумний годинник від Купертіно.



ezh|864х452-1.jpg

До речі, було б непогано докупити до нього додатково кілька красивих браслетів.
Перейти до Apple Watch

3. Смарт-годинник Amazfit GTS Steel

Популярний розумний годинник від суббренда Xiaomi. Amazfit працює до 25 годин від одного заряду батареї. У ньому є безліч датчиків та функцій для занять спортом, а також можливість змінювати циферблати у фірмовому додатку. Майже як Apple Watch, тільки дешевше.
Купити Amazfit GTS Steel

4. AirPods

Це ще один аксесуар, який порадує будь-яку дівчинку. З AirPods не зрівняються по стабільності роботи і якості звуку жодні інші бездротові навушники від інших виробників. А ще, здивувати дівчину можна нестандартним забарвленням корпусу. Як тобі матовий червоний або глянцевий рожевий?
Вибрати AirPods

5. HomePod

Якщо у неї вже є бездротова гарнітура, то можна придивитися до великої колоки HomePod. Вона подарує ще більшу насолоду від улюбленої музики.



ezh|864х452-2.jpg

Призначена колонка для використання в домашніх умовах, тому носити її постійно з собою не вийде. Але цілком можна взяти HomePod на святкування Нового року в компанії друзів.
Перейти до HomePod

6. iPad

Якщо дівчина, якій ти вибираєш подарунок, частенько дивиться серіали і серфить в інтернеті, то їй просто необхідний iPad. На яблучному планшеті все це робити просто мегазручно. Ще один плюс в тому, що завдяки великому екрану всі фото в соцмережах збільшуються, поміщається більше інформації. Всі ж ми знаємо, як це важливо для дівчаток.
Вибрати iPad

7. Камера миттєвого друку FUJIFILM Instax Mini 11

Напевно у кожного з нас була маленька мрія обзавестися камерою, яка відразу ж друкує фотографії. Раніше ми бачили її тільки в зарубіжних фільмах, а зараз купити її можна у нас в інтернет-магазині.



ezh|864х452-3.jpg

FUJIFILM Instax Mini 11 це один з кращих гаджетів в подібному роді. Це маля втілює дитячі мрії в реальність, нехай навіть з невеликою затримкою.
Замовити Instax Mini 11

8. Розумні ваги Mi Body Composition Scale 2

Природно, дарувати дівчатам ваги не найбезпечніше рішення. Тільки якщо це не розумні ваги від Xiaomi... Якщо дівчина стежить за своєю вагою і проходить через різноманітні дієти, то вони їй точно знадобляться. Mi Body Composition Scale 2 не просто вимірюють вагу, але й визначають м'язову масу, індекс маси тіла, кількість води в організмі та багато чого іншого.
Купити Mi Body Composition Scale 2

9. Електронна книга Amazon Kindle Paperwhite

Amazon Kindle Paperwhite стане відмінним подарунком тій дівчині, яка любить читати і робить це часто. В одну таку електронну книгу можна закачати безліч видань: їй доведеться читати по дві на тиждень протягом 13-14 років, щоб осилити всю бібліотеку. Погодься, носити з собою стільки паперових книг просто неможливо.
Детальніше про Amazon Kindle Paperwhite

10. Настільна лампа GLOBAL DL-02

Але якщо їй більше подобається торкатися до паперових сторінок, то в читанні їй допоможе GLOBAL DL-02.



ezh|864х452-4.jpg

Ця смарт-лампа зовсім не мерехтить, а значить світло не втомлює очі, і не псує зір. І можна налаштовувати яскравість світіння. Живиться вона через порт типу USB, тому її можна встановити в будь-якому зручному місці, підключивши PowerBank.
Купити GLOBAL DL-02

Кожен з цього подарунка безсумнівно порадує дівчину. Залишилося тільки підібрати, який гаджет їй потрібен найбільше.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар