ТОП 10 новорічних техно-подарунків для хлопця. Порадуй його ;)

Не секрет, що навіть в самих мужніх чоловіках глибоко всередині захований маленький хлопчик. Гаджети під ялинкою приносять їм таку ж неперевершену радість, яку дарували іграшки у дитинстві.

Саме тому кращий презент на новорічні свята для хлопців – це новий пристрій. Ми зібрали ТОП 10 кращих техно подарунків, про які мріють більшість хлопців від малого до великого! І, звичайно ж, на всі ці товари діє передноворічна знижка.

1. iPhone

Яблучні телефони були і залишаються одними з найбажаніших гаджетів для більшості сучасних користувачів. І навіть якщо у хлопця вже є iPhone, він точно буде не проти оновиться на новішу модель пристрою. Тому подарувати смартфон останнього покоління – це завжди гарна ідея.
Вибрати iPhone

2. MacBook

Чоловіки люблять міць і швидкість. Все це є в лептопах від Apple. MacBook – це завжди корисний подарунок для тих, хто працює або навчається.



ezh|864х452-1.jpg

MacBook Pro обрадує тих, хто регулярно навантажує свій комп'ютер складними завданнями. А MacBook Air стане найкращим помічником у звичайних повсякденних завданнях і роботі з текстом.
Перейти до Mac

3. iPad

Напевно, кожен з нас проводить трохи вільного часу присвячуючи його серфінгу в інтернеті і у стрімінгових відеосервісах. З iPad куди зручніше валятися на дивані та одночасно з цим гортати стрічку соцмереж, дивитися серіали і грати в мобільні іграшки. Великий сенсорний екран та потужна начинка – що ще потрібно чоловікові?
Вибрати iPad

4. Apple Watch

Apple Watch – це не тільки стильний і розумний аксесуар, але й дуже корисний. Це незамінний гаджет для тих, хто регулярно займається спортом. А для бізнесменів мати сьогодні Apple Watch так же важливо, як колись Rolex.
Дивитись Apple Watch

5. Електроскутер Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

У дитинстві хлопчики любили самокати. Сьогодні це захоплення отримало друге життя. На вулицях з'являється все більше електроскутерів. Одними з найбільш якісних і затребуваних є самокати від Xiaomi.



ezh|864х452-2.jpg

Модель Mi Electric Scooter Pro допоможе дістатися на роботу минаючи усі пробки та вчасно повернутися додому на вечерю. Запасу ходу вистачає на 45 км. Самокат складається, тому його комфортно перевозити в громадському транспорті або в багажнику. Прямо-таки мрія!
Купити Xiaomi Mi Electric Scooter Pro

6. Портативна консоль Nintendo Switch

Кожен хлопчисько мріяв отримати на Новий рік приставку з грою Mario. І це бажання нікуди не зникло. Nintendo Switch це найпопулярніша портативна консоль з величезною бібліотекою іграшок. А ще на ній можна грати не тільки вдома підключивши до телевізора, але й у будь-якому іншому місці.
Перейти до Nintendo Switch

7. Екшн-камера DJI Osmo Action

Любителі активного відпочинку та пригод порадіють новій екшн-камері DJI Osmo Action. Вона знімає у 4К при 60 кадрах в секунду. Камера зафіксує всі найяскравіші моменти життя, щоб потім поділиться ними з друзями. Досить натиснути на кнопку, все інше зробить Osmo Action.
Замовити DJI Osmo Action

8. Колонка JBL Flip 5

Жодне свято не обходиться без музики. На Дні народження, у поході на природу або на Новий рік – всюди знадобиться хороша портативна колонка. JBL Flip 5 – це той гаджет, який сподобається будь-якій компанії. А її власник стане центром уваги.



ezh|864х452-3.jpg

Flip 5 має якісний і гучний звук та вологозахист. А працює колонка до 12 годин від одного заряду батареї, чого точно вистачить до ранку.
Вибрати JBL Flip 5

9. Окуляри віртуальної реальності Xiaomi Mi VR 3D Headse

Для тих, кого складно здивувати, підійдуть окуляри віртуальної реальності. Пірнути у світ голограм та пікселів допоможуть Xiaomi Mi VR 3D Headse. Їх можна підключити як до смартфону, так і до комп'ютера. А завдяки дев’ятиосьовому датчику руху віртуальний світ в окулярах відчувається цілком реальним.
Детальніше про Mi VR 3D Headse

10. Електробритва Xiaomi MiJia Electric Shaver Portable

Хочеш вручити класичний подарунок? Тоді зверни увагу на MiJia Electric Shaver. Це сама просунута електробритва на ринку. Японський мотор і головки для гоління забезпечать плавний і акуратний хід по шкірі. А ще, в ній є вбудована батарея. Тому її можна брати з собою куди завгодно.
Купити MiJia Electric Shaver Portable

Сподіваюся, я зміг допомогти з вибором подарунка. Упевнений, що кожен з них сподобається будь-якому хлопцю. Принаймні в мій список бажаних новорічних подарунків входять всі ці 10 гаджетів.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар