Хочеш знати що популярно в світі? Підпишись на плейлист ТОП-50 відкриттів Shazam

Apple додала в Apple Music плейлист «Топ-50 відкриттів в Shazam». Тепер ми можемо відслідковувати популярні запити пошуку музики в світі і навіть додати цей плейлист собі. Але про все по порядку.

У минулому році корпорація з Купертіно придбала сервіс Shazam. Це дозволило інтегрувати пошук музики за прослуханої композиції глибоко в систему iPhone і більше не переводити відрахування розробникам додатки за кожне наше «Привіт Siri, що це за пісня?».

Перше, що зробили розробники після придбання - прибрали всю рекламу з програми.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Але це було не єдиним, що планувала Apple. Як виявилося, компанія має намір інтегрувати куплений сервіс в Apple Music. Зараз це вже можна побачити по плейлистам Shazam.


плейлисти Shazam

Усі добірки тут формуються на основі пошуку користувачів і автоматично аналізуються сервісом. Shazam розуміє хто виконавець і до якого жанру належить композиція, а також відстежує частоту запитів одного і того ж треку.


Як підписатися на Топ-50 відкриттів в Shazam

Щоб знайти і підписатися на будь-який з альбомів сформованих системою, потрібно всього лише прописати
Shazam в пошуку Apple Music. Ну і звичайно ж, мати підписку стрімінгового сервісу.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Крім головного плейлиста з Топ-50 популярних треків, є ще кілька. Тут ти зможеш знайти: Dance: Shazam Risers, Hip-Hop: Shazam Risers, Pop: Shazam Risers і багато інших.

Ми вважаємо, що це чудова можливість урізноманітнити свої музичні уподобання і трохи відволіктися від того, що ти слухаєш кожен день. До того ж, тепер можна завжди залишатися в тренді і знати, що шукають користувачі в світі.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар