ТОП 5 корисних гаджетів для захисників

Кілька днів тому ми випустили матеріал ТОП корисних гаджетів під час війни, орієнтований на мирне населення країни, що знаходиться зараз у тилу. Сьогодні ж, поговоримо про корисні девайси для наших захисників.


ТОП корисних гаджетів від волонтерів

Відразу хочу попередити, що мова йтиме про цивільні девайси, які під час війни чудово допомагають на фронті. Та трішки проспойлерю – у нас є про що поговорити й з точки зору військового спорядження. Тож слідкуй за оновленнями блогу, ми вже готуємо відповідний матеріал. Буде точно цікаво та корисно. А поки що, без зайвих слів – го!


ТОП-1 – DJI Mavic 3

Війна росії проти України – це сучасна технологічна війна. І саме тому, нашим захисникам чудово допомагають такі девайси, як Квадрокоптер DJI Mavic 3 Fly More Combo. Так-так, саме Mavic 3 та саме в комплектації Fly More Combo ми радимо брати, якщо ти плануєш передавати його на передову.

Бо по-перше – Mavic 3 може літати на відстань до 30 км від оператора і триматися в повітрі до 46 хв, що корисно, враховуючи безпекову складову. А по-друге, комплектація Fly More Combo включає в себе додаткові пропелери, батарею, зарядку та ряд інших важливих елементів, які точно будуть корисними на полі бою.

Розпродаж-9%
CP.MA.00000452.02
110 719 ₴
100 399 ₴
2 542 $
-11%
CHDHX-901-RW
14 023 ₴
12 499 ₴
316 $

І так, ми розуміємо, що це не військова розробка. У дронів DJI є спеціалізовані аналоги від інших виробників. Та за нашими даними, на даний момент кількості спеціалізованих дронів для війни, доступних для покупки волонтерами, недостатньо. Та й з квадрокоптерами від DJI наші хлопці та дівчата відмінно справляються. Тож їдемо далі.


ТОП-2 – MicroSDXC SanDisk

Це досить маленький аксесуар, та досить важливий, щоб присвятити йому окреме місце у нашому топі. Карта пам'яті MicroSDXC 128 Gb SanDisk (class 10) with adapter (UHS-1) 100 MB/s – річ, без якої не обійтися при наявності квадрокоптеру чи GoPro, якими до речі також активно користуються наші воїни.

До речі, дуже важливо, якого класу та швидкості запису карту памʼяті використовувати разом з дронами та екшен камерами. Та щоб не поглиблюватися в деталі, скажу так: 10 клас, та 100 MB/s – саме те, що треба.


ТОП-3 – Жорсткий диск APACER

А от для скидання та зберігання важливих даних, потрібен зовнішній жорсткий диск. APACER AC630 1TB USB 3.1 Orange чудово підійде для цих задач. Швидка передача даних, протиударний корпус, захист від води та пилу, ще й зручне кріплення для кабелю, щоб той не загубився. Як на мене – достатні критерії, для вибору саме цього жорсткого диску.


До речі, саме таким комплектом – квадрокоптер, карта памʼяті та жорсткий диск – найкраще відправляти посилку на передову. Для ефективного ведення повітряної розвідки, у цьому списку не вистачає лише лептопу. Та якщо потрібно, у нас є і ноутбуки на Windows, і MacBook.


ТОП-4 – Power Bank Gelius

Що ж, а тепер до більш земних речей. Зовнішній акумулятор у будь-який час корисна штука, а в умовах воєнного стану він є беззаперечним лідером серед корисних девайсів у кожному куточку нашої країни.

Чудово зарекомендував себе Gelius Pro Edge 3 PD 20000 mAh Dark Blue, поєднавши основні критерії при виборі Power Bank: великий обʼєм батареї, два USB розʼєми, що підтримують технології швидкої зарядки Quick Charge та Power Delivery, і чудове співвідношення ціни та якості. Тож, сміливо радимо.


ТОП-5 – Рація Motorola

І до останнього, та далеко не за важливістю, пункту нашого списку. Окрім гарної розвідки, для ефективного захисту держави, потрібен ще й гарний звʼязок. Його допомагають забезпечити перевірені Портативні рації Motorola TALKABOUT T82 Extreme QUAD Yellow Black.


Радіус дії рацій TALKABOUT – до 10 км, 16 каналів з кодами приватного користування, 121 субканал, робота на частотах PMR446, є функція VOX/IVOX – все, що потрібно знати про цю модель.


Що ж, це той список девайсів, які ми вже не один тиждень активно поставляємо нашим хлопцям та дівчатам на фронт. Якщо ти також хочеш допомогти, та не знаєш що саме купити, можеш спиратися на наш досвід. А ми продовжуємо працювати далі.

Віримо в перемогу, допомагаємо ЗСУ, готуємося відбудовувати нашу країну! Бережи себе та близьких. Слава Україні!


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар