ТОП корисних гаджетів під час війни

На другому місяці війни, за декілька тижнів до перемоги (маємо велику надію на це!), наша команда компанії Техно Їжак продовжує відкривати нові роздрібні магазини у містах, де це наразі безпечно. Нами рухають два головні фактори: по-перше – ми маємо величезне бажання допомагати та радувати наших клієнтів, а по-друге – час відновлювати економіку країни.

Наші магазини

Саме тому, ми вирішили, що вже можна потихеньку відновлювати й Блог. Чесно кажучи, вже дуже скучили! Та просто писати про нові гаджети компанії Apple не на часі, а от поговорити про топ корисних гаджетів для мирного населення на час війни – саме те, що треба. Тож, го!


ТОП-5 корисних гаджетів під час війни

Почнемо ми з беззаперечного лідера продажів останніх місяців – з зовнішніх акумуляторів!


ТОП-1 – PowerBank SWISSTEN

Так, ми вирішили не тягнути інтригу, і почати з головного. До речі, у комплекті з зовнішніми акумуляторами радимо брати відразу й додатковий кабель зарядки. Бо це зручно – мати окремий кабель для акумулятора і окремий для блока живлення. Та й зайвим він точно аж ніяк не буде. А кращим рішенням для iPhone, як завжди, буде Apple Lightning to USB-C Cable.


Що стосується моделі, то на час написання матеріалу, фаворитом є Зовнішній акумулятор SWISSTEN WORX Power Bank 20000 mAh Black. Він добре зарекомендував себе не лише обʼємом батареї, а й двома USB-розʼємами з максимальною потужністю 12 Вт кожен. Плюс це гарне співвідношення ціни та якості продукту.


ТОП-2 – Трекер AirTag

Як не дивно, але це так. AirTag зайняв другу сходинку рейтингу. Пошуковий трекер сьогодні не просто інструмент, який дозволяє не загубити ключі чи гаманець. Завдяки AirTag, багато хто з наших співвітчизників страхують себе від втрати домашніх улюбленців при евакуації, розмістивши його на нашийнику пухнастика. А у деяких випадках, ми знаємо, що маячок кладуть навіть дітям в одяг.

І хоч компанія Apple і не рекомендує так робити, на нашу думку в екстрених ситуаціях, як зараз, це гарний варіант для того, щоб завжди знати, де знаходяться члени твоєї родини. Саме тому, напевне, зараз пак Apple AirTag 4 Pack з чотирма мітками популярніший, ніж позиція з однією міткою.

УВАГА! Ми дуже закликаємо вас бути уважними і обережними з мітками. Були зафіксовані випадки, коли AirTag використовували шпигуни ворога, у не гарних цілях. Тож користуйтесь мітками лише у областях віддалених від фронту та важливих військових обʼктів, щоб не наражати на небезпеку наших захисників.


ТОП-3 – Спортивний годинник Garmin

Знаходячись у тилу, багатьом з нас не вистачає самоконтролю для того, щоб не сидіти весь час у новинах пабліків та телеграм-каналів. Але наша психіка не залізна і відволікатись справді потрібно. Особисто мені допомагає біг. А бігати зі Спортивним годинником Garmin Instinct Lakeside Blue – окреме задоволення. І не лише бігати, скажу я вам!


До речі, для дітей також є гарний варіант, який я часто рекомендую останнім часом своїм знайомим для їх малечі. Дитячий фітнес-браслет Garmin Vivofit Jr. 3 Digi Camo – це як дорослі Гарміни, тільки у зручному формфакторі для дитячої руки, та ще й з функцією батьківського контролю. Тож рекомендую й тобі, якщо бажаєш займатися спортом з сином чи дочкою.


ТОП-4 – GPS-навігатор Garmin

Ще одна чудова річ для мирного життя та на час надзвичайних подій. GPS-навігатор Garmin eTrex 22x – це надійний помічний з деталізованими картами та маршрутами для автомобільних, піших та велопрогулянок.

Особливо добре зарекомендував себе в Українських Карпатах. Знаю, що зараз там багато людей, у яких зʼявилася можливість походити у трекінги в гори. Не нехтуй нею, тобі точно сподобається. А з маршрутом допоможе навігатор від Garmin. Навіть провідника наймати не потрібно. Тільки попереджай когось за яким маршрутом збираєтесь рухатись і розраховуй свої сили.


ТОП-5 – Термокружка Xiaomi

Термокружка Xiaomi KissKissFish Moka Smart Coffee Tumbler 430 ml Black – стильна, зручна і, не побоюся сказати, технологічна кружка. З нею можна навіть в “камінь-ножиці-папір” пограти!

А ще, тут є таймер, щоб знати як давно ти заварив чай і датчик температури, щоб розуміти, чи той чай ще гарячий. До речі, у комплекті є зручна сітка для заварки, завдяки якій чаїнки не забиваються у кришці, та й чай пити просто приємніше. Користуюся такою вже кілька років і навіть забрав її з собою, коли виїжджав з Харкова.


І ще один лайфхак: влітку для зберігання напоїв прохолодними це також відмінний помічник. Перевірено. Саме тому, цей гаджет (ага, термокружка у наші часи перетворилась на гаджет) увійшов у наш топ.


Я розумію, що ці девайси підійдуть далеко не кожному. Але сподіваюсь, що хтось точно знайде якісь з них корисними для себе. А якщо у тебе є свій топ гаджетів, без яких ти сьогодні не можеш – пиши його у коментарях. Буде цікаво почитати. Тільки чур не писати про смартфони та навушники – вони поза всіми топами.

І останнє: будь-яка війна завжди закінчується. А ця війна закінчиться нашою перемогою! Віримо у ЗСУ, тримаємо тили, допомагаємо одне-одному! Слава Україні!


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар