Ціна на акції Apple злетіла вище історичного максимуму


Минулого тижня, 11 жовтня, акції компанії Apple в ході біржових торгів подорожчали до 235 доларів. Це абсолютний історичний рекорд за всю історію корпорації. Ринкова капіталізація, або ринкова вартість всієї компанії, злетіла до максимального значення за час існування всіх публічних компаній - 1 060 000 000 000 доларів.


Чому акції Apple так злетіли?

Експерти запевняють, що осінній підйом Купертіно тісно пов'язаний з успіхом лінійки нових смартфонів iPhone 11 Pro і 11 Pro Max . Смартфони справили сильне враження на покупців. Через що розробники планують збільшити виробництво, щоб задовольнити попит в магазинах.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Крім того, купертіновци зробили вдалий «хід конем», випустивши більш доступну версію iPhone 11. Як заявляли раніше розробники, їм вдалося знизити ціну з 749 доларів до 699, ймовірно за рахунок інших матеріалів і камери. Це здешевлення принесе ще більше покупців, впевнені аналітики.

Великий потенціал вони бачать також в сервісах яблучників, які вже встигли за півроку принести трохи грошей. За цей час ми побачили три нових перспективних платформи, серед яких Apple News +, Apple TV + і Apple Arcadе.

Багато компаній сьогодні роблять ставку не так на техніку, як на софт до неї. Ймовірно, Apple йде тим же шляхом і незабаром сервіси стануть основним засобом для заробітку Купертіно.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

На тлі минулорічної ситуації позиції Купертіно дуже радують. У грудні 2018 корпорація виконала вимушене економічне піку, в ході якого вартість акції знизилася до рекордного мінімуму в 142 долари.

Як ми бачимо, з того часу фахівці змогли вибратися з невдалою ситуації і навіть значно зміцниться на лідируючій позиції, що дуже порадувало всіх цінителів яблучної техніки.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар