Кольорові AirPods! Найстильніший аксесуар до твого iPhone

Компанія Apple з 2016 року випускає навушники AirPods в монотонної білому забарвленні. Точно такий же колір використовується і в багатьох інших фірмових аксесуарах. Наприклад, стандартно-білими є клавіатура Magic KeyBoard, миша Magic Mouse та багато інших кабелів та перехідників.

З часом багатьом користувачам (я точно в їх числі) набридає звичний дизайн AirPods. Біла гарнітура постійно з’являється перед очима – на вулиці, в метро, на роботі ти швидше за все зустрінеш кого-небудь в однотонних яблучних навушниках. А чи бувають кольорові AirPods?



ezh|864х452.jpg

Так, такі є! Хто їх розфарбовує і що це за гаджет такий – зараз все детально розповім.

Звідки беруться кольорові AirPods?

Як я вже говорив, сама компанія Apple не випускає бездротові навушники в різних кольорах. Тоді звідки береться різнобарвна яблучна гарнітура? Деякі компанії займаються професійним фарбуванням навушників від Купертіно. Ця процедура дуже нагадує кастомізацію автомобіля зі стандартного заводського виду в прокачаного монстра.

В основі такого проекту лежать нові оригінальні AirPods від Apple. Майстри обережно матують глянцеву поверхню і наносять новий дизайн. При цьому, всі важливі елементи, такі як динаміки та кнопочки, закриваються спеціальним захистом. Чесно кажучи, це досить кропітка робота. В результаті ти отримуєш оригінальну яблучну гарнітуру в крутому дизайні.

На вибір надається величезна кількість кольорів від глянцевого рожевого – до матового кольору океану. Глянець виглядає і відчувається в руках точно як оригінальне біле покриття. А ось у матових навушників більш шорстка поверхня. Вони надійніше лежать у вусі, хоч спершу і відчуваються незвично.

Кольорові AirPods роблять свого власника особливим

Фарбування ніяк не впливає на працездатність гарнітури. Кастомні навушники працюють точно также, як і стандартний білий варіант. Ти зможеш все так же викликати Siri, ставити на паузу і відповідати на дзвінки за допомогою дотиків. Якість звуку теж залишається оригінальною.

MWP22
7 165 грн
6 395 грн
$228
MGYJ3
23 155 грн
22 055 грн
$785

Кольорові AirPods – це відмінний гаджет для тих, хто хоче виділитися з натовпу і доповнити свій стиль. Тільки замовляти їх потрібно заздалегідь. На якісне фарбування піде кілька днів, тому доведеться почекати.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Деякі варіанти найпопулярніших моделей:
Коментарі
Додати коментар