Кабель USB Type-C тепер і в Apple Watch SE

У зв'язку з виходом новенького Apple Watch 7, яблучна корпорація вирішила оновити комплект поставки своїх торішніх смарт-годинників Watch Series SE. Тепер в коробці з більш доступним гаджетом розробники будуть класти зарядний кабель USB-C замість попереднього USB-A. З чим пов'язані такі зміни – зараз розберемося.

Навіщо Apple змінила тип проводу в коробці Watch Series SE

На офіційному сайті яблучної компанії оновилася інформація щодо комплектації Watch SE. На сторінці зі смарт-годинниками вказується, вони поставляються разом з метровим магнітним зарядним пристроєм для кабелю USB-C. Хоча ще недавно замість нього використовувався USB-A.



ezh|864х452 копия.jpg

Нагадаємо, всі актуальні iPhone поставляються з зарядкою "USB-C to Lightning". Останні покоління планшетів від Купертіно використовують USB Type-C. Тоді як в комплекті з розумними годинниками раніше йшли кабелі з USB-A, а починаючи з цієї осені ще й USB-C.

Найімовірніше, розробники хочуть перевести всю лінійку Apple Watch на новий порт. Це дозволить знизити кількість технологічного сміття в світі. Подейкують, що в корпорації замислюються над тим, щоб перевести всі свої продукти на єдиний тип роз'єму. Можливо, таким буде саме USB-C, адже він є найпопулярнішим у всьому світі.


Цікаво, що за допомогою цього проводу Apple Watch 7 заряджаються на третину швидше, ніж зі стандартним магнітним пристроєм. Однак в Watch SE немає такої опції. Незважаючи на новий комплект поставки, швидкість живлення в цій моделі не зміниться.

Більшість користувачів такі нововведення ніяк не торкнуться. Хіба що, в майбутньому буде простіше знайти потрібний дріт. Він буде однаковим для всіх смарт-годинників від Купертіно.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар