У iPhone 12 буде найміцніше скло в історії

Назву Gorilla Glass хоча б раз чув кожен власник смартфона. Американська компанія Corning вже давно співпрацює з топовими представниками ринку мобільних пристроїв, а в iPhone, починаючи з найпершої моделі, встановлюється скло лише цього виробника.

І ось зовсім недавно, 23 липня цього року, Corning анонсувала свій новий продукт Gorilla Glass Victus. Нас сьогоднішній день це скло вважається кращим на ринку, перевершуючи, як мінімум в 4 рази все те, що пропонують конкуренти.



ezh|864х452.png

До речі, в iPhone 11 використовується Gorilla Glass 6 – скло попереднього покоління. І так, в моєму iPhone 11 Pro воно подряпалося. Але виробник заявляє, що модель Victus зможе виправити такі ситуації, адже це найміцніше скло в історії.

У iPhone 12 буде найміцніше скло в історії?

Скоріше так, ніж ні. Хоч офіційних даних на сьогоднішній момент зі зрозумілих причин немає. Apple не розголошує подібної інформації і дізнатися про матеріали наступних iPhone можна буде лише після їх релізу.

Але враховуючи, що Corning є єдиним постачальником скла для iPhone, а розробники Apple завжди отримують подібні новинки ще до їх релізу, цілком ймовірно, що iPhone 12, які вже збираються на заводах Китаю, отримають Gorilla Glass Victus. Принаймні топова модель.



Stepan.png

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар