Зручний Telegram-бот для відстеження знижок у PlayStation Store

Сучасний геймінг – це далеко не найдешевше задоволення. Не секрет, що компанії-виробники консолей на кшталт PlayStation і Xbox продають "приставки" собі на збиток. Насправді, їх комплектуючі коштують трохи більше, ніж платять власники. Доходи Sony та Microsoft від консолей залежать саме від проданих ігор.

За кожну програму та платіжну операцію всередині фірмового магазину вони отримують відсоток. Саме тому іграшки для PlayStation часто коштують дуже кругленьку суму. Рятують лише часті акції та розпродажі. Як не прогаяти можливість відхопити собі бажану гру зі знижкою в PlayStation Store – ділимося досвідом у цьому матеріалі.

Як відстежити всі знижки в PlayStation Store

Найпопулярніший спосіб завжди бути в курсі вигідних пропозицій – час від часу моніторити магазин. Тобі достатньо заходити в PlayStation Store кілька разів на тиждень і переглядати які знижки розробники пропонують. Швидше за все, в якийсь дуже вдалий день тобі пощастить знайти бажану іграшку по знижці.



1ezh|864х452.jpg

Однак всі власники PlayStation знають, що керувати фірмовим магазином і вводити назву потрібної програми з геймпада Dualshock не дуже зручно. Тому такий спосіб займає дуже багато часу і, відверто кажучи, швидко набридає.

Просунуті користувачі вже давно знайшли непогану альтернативу такому моніторингу. За допомогою відомого сайту "Psprices" можна легко знайти актуальні знижки на ігри в PlayStation Store. А також найнижчі ціни, великі акції, нові релізи, нові знижки за день і що роздають безкоштовно за підпискою PS+.

Безумовно, цей спосіб моніторингу набагато зручніший за попередній. Але для нього користувачеві потрібно час від часу заходити на сайт із комп'ютера або хоча б смартфона.

Спеціальна ціна-4%
PS5_BLR
24 483 ₴
23 499 ₴
589 $
Розпродаж-4%

А якщо ми скажемо, що повідомлення про знижки на іграшки, які ти хочеш собі прикупити, можна отримувати автоматично прямо в месенджері Telegram? Таким чином ти не пропустиш жодної вигідної пропозиції!

Що таке PS Store Prices UA

У месенджері Telegram є дуже зручний бот, який допомагає знайти знижки на всі можливі ігри. Він докладно показує всю історію акцій. Простіше кажучи, демонструє коли цінник на додаток раніше піднімався та опускався.

У ньому можна знайти нові релізи і навіть іграшки, які стали доступні на замовлення. Є повідомлення про те, які продукти видалили з маркету. Але найкориснішою фішкою є "вотчліст". Функція дозволяє власнику консолі додати до списку бажань до 50 відеоігор.



3ezh|864х452.jpg

Якщо якась із них раптом стане доступною по акції, то Telegram-бот надішле тобі відповідне повідомлення. І це насправді дуже зручно. Адже з повідомлень можна дізнатися про знижки набагато швидше, ніж із сайту. При цьому не потрібно постійно вбивати назву потрібної іграшки в пошук. Оповіщення надходить самостійно.



Psprices
PS Store Prices UA
Відстежує знижки у магазині Відстежує знижки у магазині
Розповідає про акції, які відкриває передплата Не повідомляє про акції за передплатою
Не може надсилати повідомлення про акції на бажані іграшки Надсилає повідомлення про акції на бажані іграшки


Як користуватися ботом

Як і у випадку з усіма Telegram-ботами, спочатку його потрібно знайти. Зробити це можна за тегом @psnPriceAlarmUA_bot, це бот для українських користувачів. Якщо у вашому обліковому записі PlayStation Store встановлено інший регіон, ти можеш змінити це в налаштуваннях каналу. На вибір крім України надається також Німеччина, США, Великобританія, Бразилія та Росія.



4ezh|864х452.jpg

Залежно від регіону змінюється і валюта. Крім цього, акції для користувачів різних країн відрізняються. Тож у цьому плані треба бути дуже уважним. Насамперед запусти бот, натиснувши на віртуальну кнопку “Запуск”. Потім натисніть “Settings” – “Select Store” – (вибери країну реєстрації облікового запису). За нашим тегом буде автоматично встановлена Україна.

Щоб розпочати пошук бажаної відеоіграшки, натисніть на “Search Updates” . Потім вибери свою консоль серед PS5, PS4, PS3 та PS Vita. Відразу під ними можна поставити галочку поруч із “Releases” (релізи) та “Sales” (знижки), залежно від того, що шукаєш. Далі натисни на “Apply”, щоб розпочати пошук. Так ти зможеш знайти всі активні акції чи релізи.



5ezh|864х452.jpg

Щоб додати гру до списку бажаних, повернися назад кнопкою “Back”. Далі натисни на "Watchlist" – "Add Game" – (введи назву іграшки). Іноді бот обробляє запит не дуже швидко, тому потрібно зачекати кілька секунд до завантаження. Але знайти потрібну іграшку можна навіть за першими літерами. Зручно!

Як ми вже згадували, після додавання гри у "вотчліст", ти отримаєш повідомлення про знижку миттєво, як вона тільки з'явиться. У такий спосіб ми нещодавно дуже вигідно взяли для всієї команди Техно Їжак FIFA 22. Наступним пунктом у списку бажань стоїть легендарний Mortal Kombat 11. Але й на цьому ми точно не зупинимося.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі PlayStation:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар