Україна увійшла в першу десятку країн світу, де запрацювала нова функція Apple Pay


У цьому місяці вийшла нова функція для Apple Pay nf Apple ID. І цього разу ми в числі перших, хто її офіційно отримав. Це опція дозволяє здійснювати цифрові покупки через Apple Pay в сервісах компанії Apple, серед яких App Store, iCloud, Apple Music, Books...

Функція запрацювала в таких країнах, як: Україна, США, Канада, Австралія, Сінгапур, Гонконг, ОАЕ, Тайвань та Росія.


У чому переваги нової функції

Цифрові покупки через Apple Pay об'єднують в собі всі сильні сторони платіжної системи від Яблучною компанії: миттєві платежі, найвищий рівень безпеки і зручність у використанні.



ezh|864х452-1-1.png

Власники iOS пристроїв можуть управляти підписками на улюблені сервіси від купертинiвцiв через один додаток – Wallet. А це набагато зручніше і швидше, ніж використовувати сторонні сервіси.


Як підключити функцію

Активувати функцію дуже просто. Для цього потрібно зв'язати банківську карту з програми Wallet на твоєму iPhone або iPad з обліковим записом Apple ID. Щоб це зробити, дый за інструкцією нижче.

Перейди в Налаштування, далі розділ iTunes Store і App Store. У ньому знайди пункт Apple ID: "Ваш обліковий запис", зайди в Переглянути Apple ID, потім Управління платежами. В останньому розділі знайди функцію Додати спосіб оплати. На цьому етапі тобі залишається лише вибрати карту в Wallet, яку ти хочеш прив'язати до Apple ID. Готово.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар