USB-C в iPhone не буде! Це остаточне рішення. Але і Lightning також.

Насправді, Apple все ж допускала можливість перейти з Lightning на USB-C і навіть, за словами інсайдера Fudge, розробила прототип iPhone 12 з USB-C роз'ємом.

Це порадувало б Європейську комісію і уніфікувало би спільне використання iPhone і MacBook. Але в світ він так і не вийде. При цьому, від Lightning компанія все ж відмовиться. Але все не так просто.

iPhone без Lightning та USB-C

Не так давно, в Купертіно вирішили перейти на Apple Smart Connector, такий же, як вже використовується в iPad. Це дозволить не тільки звільнити місце всередині корпусу iPhone, але і наблизить Apple до її мети.



ezh|864х452 2.png

За заявою того ж Fudge, iPhone 12 стане останнім смартфоном Apple з традиційним роз'ємом. Уже в 2021 компанія перейде на Smart Connector, а в недалекому майбутньому – зовсім відмовиться від роз'ємів на користь бездротових технологій.

І хоч компанія і зазнала невдачі з бездротовою зарядкою Apple AirPower, її основна стратегія не змінилася. Нас чекає смартфон, якому не потрібні будуть різні роз'єми і слоти.



1ezh|864х452 2.png

До цього корпорація йде не перший рік, привчаючи користувачів до культури використання вбудованої e-Sim, оновленню iPhone по WiFi, використання Apple AirPods і бездротових зарядних станцій.

Правда технології поки що не дозволяють останнім в повній мірі замінити провідні швидкі зарядки. Але ми впевнені, що Apple зможе знайти рішення і для цього завдання. Недарма ж Джонні Айв бачить iPhone як «дисплей-цеглинка зі скла».

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар