Неймовірна утиліта для Touch Bar MacBook Pro! Нарешті ця область буде задіяна


Три роки тому компанія Apple вирішила внести в MacBook Pro революційне нововведення у вигляді панелі Touch Bar. Купертинiвцi були впевнені, що сенсорний екранчик над клавіатурою стане дуже корисним інструментом для управління лептопом.

Проте, дуже багато користувачів так і не зрозуміли навіщо в корпорації пішли на цей крок, навіщо прибрали механічну клавішу «ESC» *, і навіщо панель взагалі потрібна.

* В MacBook Pro 16 '' який вийшов минулого тижня, Apple повернула фізичну клавішу «ESC»


Ezh864х452-01.jpg

Нам також ця частина ноутбука не додавала комфорту, а частенько навіть заважала. Поки ми не знайшли один додаток, який зробив Touch Bar по справжньому корисним.


Pock – безкоштовна програма, яка зробить Touch Bar потрібним

Найголовніша функція, яку виконує додаток Pock – це розміщення в Touch Bar повної Dock-панелі. Це та сама смужка програм у нижній частині екрана, яка є відмінною рисою macOS.

Виходить, що з дисплея її після цього можна і зовсім прибрати, що збільшить робочу площу екрана. Спочатку це буде незвично, але вже через пару днів ти будеш робити всi колишні завдання набагато швидше.


Ezh864х452-02.jpg

Величезним плюсом утиліти є те, що вона має дуже гнучкі налаштування і дозволяє також додати віджети і рядок стану. Віджети статусу відображають рівень заряду акумулятора, якість сигналу Wi-Fi, дату, час і пошук – все те, що є в барі на екрані.

Сюди ж можна помістити іконки рівня яскравості і гучності. Всі найголовніші функції завжди залишаються на своєму місці, тому не доведеться перемотувати весь список, щоб знайти потрібні налаштування системи.

Встановити утиліту дуже просто. Пропиши в рядку браузера pock.dev і скачай інсталяційний файл на свій MacBook Pro . А далі залишається тільки запустити додаток і налаштувати його під себе. Користуйся на здоров'я, ми завжди із задоволенням ділимося корисними інструментами з нашими читачами.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті