У чому різниця між Apple TV, TV додатком Apple та Apple TV+? Насправді все просто.

Чи знаєш ти у чому різниця між Apple TV, сервісами Apple TV та Apple TV+, а також додатком TV від Apple для Apple TV, iPhone, iPad та Mac? Заплутався? Але ж все це абсолютно різні речі. І якщо ти раптом не відразу впізнаєш різницю між ними, то це зовсім не дивно.

Яблучна корпорація дуже активно розвиває свої ТВ-приставки, платформи, сервіси та додатки. Дивно, але практично у всіх телевізійних гаджетах і сервісах розробники з Купертіно використовують однакові назви, через що їх легко переплутати.



ezh|864х452-1.jpg

Але зараз ми розберемо, що як називається і як працює.

Медіаприставка Apple TV. Що це?

Якщо говорити простими словами, то Apple TV – це невелика приставка для телевізора. Вона являє собою компактний комп'ютер, який підключається до монітора або телевізора за допомогою кабелю HDMI.

Вона дає можливість зробити навіть звичайний телевізор, без технології SMART-TV, розумним. Завдяки яблучному медіаплєєру, можна підключатися до інтернету, програвати відео з бібліотеки iTunes і з додатків інших сервісів. А ще з галереї iPhone або iPad. І навіть грати в ігри з App Store та Apple Arcade.

MP7P2
7 065 грн
6 795 грн
$239
MQD22
6 995 грн
5 975 грн
$210
MGY52 / MR912
6 595 грн
5 595 грн
$197

Але і це ще далеко не все, на приставці також є однойменний додаток – Apple TV. Він доповнює всю систему яблучного телебачення. Що ж це таке?

Додаток Apple TV: Навіщо він?

Додаток Apple TV призначений для приставки Apple TV, iPhone, iPad та Mac, а тепер ще й для деяких smart-телевізорів. Його можна завантажити і встановити з App Store. За допомогою програми зручно шукати і дивитися всі фільми й серіали, як на приставці, так і на інших підтримуваних гаджетах.



ezh|864х452-2.jpg

Простіше кажучи, це універсальна платформа для перегляду всього, що є на приставці Apple TV та на інших пристроях. Тут можна як купувати або орендувати фільми й серіали, так і дивитися їх по підписці (Apple TV+ та інші).

Щось на кшталт полегшеного робочого столу, де прибрали все зайве. Він створює зрозумілий і простий інтерфейс для пошуку і перегляду відео.

Сервіс Apple TV+: Як це?

Всередині програми Apple TV є також відеосервіс Apple TV+, який доступний за передплатою. Це схожа на платформу Netflix для перегляду серіалів і фільмів, тільки від Яблучної корпорації.

У бібліотеці сервісу вже є безліч крутих шоу і серіалів виробництва Купертіно. І я точно рекомендую тобі подивитися серіал "Сліпота" та фільм "Банкір". Вони точно вартують $4,99 місячної підписки.



ezh|864х452-3.jpg

Сподіваюся, я зміг допомогти тобі трохи розрізняти всі ці Apple TV одне від одного :) Цими приставками і сервісами користується величезна кількість любителів кіно по всьому світу. А тепер, коли знаєш що це і як працює, ти зможеш і у себе на дивані створити маленький кінозал.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Коментарі
Додати коментар