У всіх iPhone 2020 буде пришвидшена бездротова зарядка


Акумулятор – це слабке місце будь-якого сучасного мобільного пристрою. Протягом свого розвитку вони помітно додали в потужності, рівні камери і інших характеристиках. Тільки ось батареї до сих пір не можуть забезпечити достатно тривалу роботу гаджетів.

Великі і товсті смартфони та планшети, в які можна засунути велику батарею, ми не любимо. Тому розробники АррІе знайшли відмінну альтернативу – швидку зарядку. Вона дозволяє зарядити iPhone за лічені хвилини, але тільки не в бездротовому режимі. Хоча і це виправлять вже в 2020 році.


iPhone 2020 отримає швидку бездротову зарядку

Купертинiвцi всерйоз налаштовані вкотре переосмислити всю лінійку смартфонів і вже активно працюють над нею. Як повідомляє авторитетне видання Rosenblatt Securities, у всіх смартфонах 2020 року від Apple з'явиться швидка бездротова зарядка.


Ezh864х452-01.jpg

Останні моделi яблучного пристрою не можуть похвалитися такою функцією. Виходячи з тестів, iPhone 11 Pro Max за дві години бездротової зарядки набирає тільки близько 55%.

Користувачі використовують її лише для того, щоб поповнити енергією гаджет, коли є можливість залишити його на протязі довгого періоду. Прикладом, під час робочого дня, коли смартфон просто лежить поруч на докстанції.

Наскільки в Купертіно готуються підвищити швидкість бездротової зарядки, поки невідомо. Проте, джерело запевняє, що приріст буде значний і вирішить проблему. Крім того, нова зарядка очікується на всіх нових моделях iPhone без винятків.


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар