Ну нарешті! Apple встановить в нові iPhone потужні акумулятори


Чим менше часу залишається до осінньої презентації нових iPhone, тим більше витоків і чуток з'являється навколо майбутніх пристроїв. На цей раз інсайдерам вдалося дізнатися ємність майбутніх акумуляторів в нових яблучних смартфонах.

І схоже, в цьому році купертіновци намір значно збільшити час роботи iPhone . Нижче - докладніше.


Збільшення батареї в iPhone 2019

На цей крок розробники в компанії Apple пішли, щоб виправити найбільший недолік всіх смартфонів. Корпорація почала виготовляти комплектуючі вже в цьому місяці. І деякі інсайдери заявляють, що вже бачили тестові зразки і дізналися ємність акумулятора.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Є відомості, що iPhone 11 отримає батарею на 3200 мАг, що більш ніж на 20% більше в порівнянні з його попередником. Модель Pro *, вона ж Max, отримає збільшений до 3500 мАг акумулятор, що на 10% більше, ніж у торішній. Ну а 11R набере 3100 мАг - на 5% більше попередника.

* Достовірні назви iPhone зразка 2019 роки ми дізнаємося тільки після презентації 10 вересня.

Як заявляє джерело DigiTimes, збільшення обсяг необхідно ще й для того, щоб додати функцію реверсивної зарядки. Це означає, що девайс отримає підтримку технології Qi як у Samsung.

З її допомогою iPhone зможе безконтактно заряджати від задньої кришки якийсь гаджет, прикладом Apple Watch або AirPods .


EzhNewsSite-700x3682.jpg

А ще це означає, що яблучний смартфон цілком може повернути собі статус самого автономного смартфона. Здається ще нещодавно найдовше інших жили смартфони від Купертіно. Але сьогодні ситуація змінилася.

Ймовірно тепер, завдяки гарній оптимізації в новій iOS 13 і великим акумулятора пристрій знову буде жити помітно довше всіх конкурентів. По крайней мере, ми в це віримо.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар