Все про Apple TV + і навіть більше. На чому ми дивимося кіно сьогодні?


Ще на весняній презентації в березні, яку аналітики прозвали «Івент сервісів», компанія Apple представила користувачам новий відеосервіс з контентом власного виробництва. У мережі відразу ж розгорілося жарке обговорення нового продукту.

Інсайдери передрікали тоді таким гігантам, як Netflix і Amazon Prime Video швидкі труднощі - компанія з Купертіно вміє вести бізнес і якщо вже заходить на якийсь ринок, то відразу ж стає гідним конкурентом існуючим продуктам.

Але, як стало відомо 25 березня, творці планують наповнювати свій додаток Apple TV контентом в першу чергу власного виробництва. Що не так вдарить по старожилам, вагомий відсоток контенту яких виробляють не пов'язані з ними компанії. Для нового проекту купертіновци вже знайшли справжніх гуру в своїй справі.


EzhNewsSite-700x3681.jpg

Навесні зі сцени оголосили, що ексклюзивними учасниками проекту є один з кращих режисерів сучасності Стівен Спілберг, а також актриси Різ Уізерспун і Дженніфер Еністон. Вони ж беруть участь в створенні фільмів і серіалів для нового хостингу. Відзначимо також, що у Apple є контракт з відомою на заході провідною Опрою Уїнфрі.


Apple TV + Дата запуску і вартість сервісу

Як ти вже зрозумів, Apple потроху збирає зоряний колектив, який буде працювати виключно над ексклюзивним контентом. Що з цього вийде, ми дізнаємося вже 1 листопада, коли підписка на Apple TV + стане доступна кожному. Але в будь-якому випадку, геніальний кінорежисер, актори і провідні світового рівня не зібралися б в одному місці, якби не відчували величезний потенціал проекту.

Користувачі зможуть абсолютно на будь-якому пристрої Apple насолодитися новим ексклюзивним серіалом або фільмом. Не важливо де ти знаходишся, просто завари собі чаю, розмістити зручніше і включи Apple TV + на своєму Apple TV, iPad, MacBook, iPhone або навіть iPod touch.


EzhNewsSite-700x3682.jpg

Але так можна робити практично з будь-яким сервісом. Особливістю Apple TV + стане його інтеграція в гаджети. Можна буде почати дивитися фільм на планшеті, продовжити на ноутбуці, а додивитися на великому екрані телевізора - система сама запам'ятає на чому ти зупинився.

Природно, на кожному своєму пристрої можна зробити сімейну підписку * на всіх своїх рідних. При цьому кожен з користувачів отримає свої особисті рекомендації. А можна, звичайно ж схитрувати та використовувати ту ж підписку з друзями. Але ось на чому дивитися - вирішувати тільки тобі.

* Заявлена Apple ціна сімейної підписки на 6 осіб - $ 4.99. Перший місяць - безкоштовний пробний період.


На чому ми дивимося кіно сьогодні?

Розвиток сучасних технологій дозволяє дивитися шедеври кінематографу в будь-якому зручному місці в будь-який час. Щоб насолодитися улюбленим фільмом, більше не обов'язково ходити в кінотеатр, підбирати час сеансу і сидіти в залі з двома десятками галасливих відвідувачів.


EzhNewsSite-700x3683.jpg

Правда особливі поціновувачі фільмів все-таки періодично відвідують кінотеатри. Але зазвичай не частіше ніж один раз на місяць. Сучасна людина рідко може дозволити собі таке задоволення частіше. І гроші тут не грають ніякої ролі. Йдеться про найцінніше ресурсі сучасності - часу.

Завдяки смартфону подивитися цікавий фільм можна по дорозі на роботу і назад. Нещодавно ми провели опитування і серед 540 опитаних користувачів для перегляду фільмів і серіалів iPhone використовують близько 26%.

Трохи частіше користувачі вибирають екран MacBook, таких 330 або 61% опитаних. iPad використовують майже 7,5%. Ну, а максимально насолодитися переглядом, на думку учасників опитування, можна тільки на великому телевізорі. Тут на допомогу приходить приставка Apple TV, на ній дивляться кіно 5,5%.


EzhNewsSite-700x3684.jpg

При цьому ми вирішили дізнатися думку наших передплатників Telegram-каналу @tehnoezh. І, судячи з результатів, нас читають мобільні люди, які обрали свободу пересування і не бажають сидіти на місці.

Якщо не брати до уваги тих, хто не знаходить часу на кіно, а таких виявилося 25% опитаних, результати були наступними: 32% (абсолютна більшість) дивляться фільми на iPhone, 19% - на комп'ютерах, 15% - на iPad і 9 % - вважають за краще великий екран будинку.

Це ще раз підтверджує цінність мобільного додатка з хорошим контентом, яке в умовах сучасного світу, мабуть, стало настільки ж вагомим, як колись класичний перегляд фільмів в кінотеатрах. Спасибі сучасним гаджетам за можливість насолоджуватися кінематографом навіть в дорозі.


EzhNewsSite-700x3685.jpg

І нам вже зараз хотілося б подивитися будинку на дивані «Amazing Stories». Це старий телесеріал 80-их років від Стівена Спілберга. Продукт, який був номінований на 12 нагород Emmy і отримав п'ять з них.

Схоже, що Спілберг має серйозний намір під крилом Apple відродити своє дітище. Мабуть, у режисера останнім часом сильно почуття ностальгії за старим кіно. І, зізнатися, у нас теж. Особливо після того, як в прокат вийшов фільм Тарантіно «Одного разу в Голлівуді».


Дивився останній фільм Тарантіно?

Ми ще не знайшли людину, яка після перегляду залишився б байдужим до картини. Одним глядачам кінострічка нітрохи не сподобалася, інші ж до сих пір залишаються від неї в захваті. Деякі навіть переглянули картину два або три рази, щоб насолодитися дев'ятим фільмом відомого режисера.


EzhNewsSite-700x3686.jpg

У стрічці Тарантіно показав свою сентиментальність, що помітно в кожному кадрі - вони все бездоганні. У них теплота Лос-Анджелеса, безтурботність Шерон, популярність Поланскі і мужність Кліффа. Можливо, звучить занадто пафосно, але Тарантіно показався критикам школярем, який таємно зізнався кінематографу в любові.

Нехай це кіно зовсім не схоже на сучасне. Сюжет настільки неквапливий, що створюється відчуття, ніби ти просидів перед екраном годин 5. Але завдяки саме повільного темпу ти встигаєш помітити шикарну гру акторів.

І зовсім скоро такі ж обговорювані кінопродукти від Тарантіно можуть з'явитися і на Apple TV +. Купертіновци зацікавлені в тому, щоб майстер творив і радував користувачів. Як ми зацікавлені увійти в першу сотню країн першої хвилі запуску Apple TV +. І є дуже переконливі натяки на те, що так і буде!


EzhNewsSite-700x3687.jpg


Є велика ймовірність, що Apple TV + стане доступним в Україні разом з запуском в США

Офіційного підтвердження цьому поки немає. Проте, цілком логічно буде якщо Apple з самого старту нового відеосервісу адаптує його під максимальну кількість регіонів. Таким чином вони охоплять більше публіки і миттєво зможуть конкурувати з популярними зараз Netflix, Amazon Prime і НВО.

Ще одним натяком на це може служити те, що купертіновци вже зараз адаптували додаток Apple TV на всіх своїх платформах для нашої країни і перевели всі анонси на українську мову.

Цілком реально, що ми будемо в першій хвилі кінолюбителів, які отримають доступ до сервісу Apple TV +. Ну, а на чому дивитися - вирішувати вже тобі. Особисто ми дивимося на чому доведеться. По дорозі на роботу це iPhone, в поїздці - MacBook, а вдома звичайно Apple TV.


EzhNewsSite-700x3688.jpg

Але ми вирішили піти трохи далі і скористатися результатами нашого опитування, щоб виділити ТОП гаджетів, які вибирають справжні кіномани. А серед них вибрати ті, якими користуємося зараз самі.

Ми знаємо, що ти також як і ми небайдужий до кіно, а значить ти точно оціниш наш сюрприз. У Telegram-каналі @tehnoezh тебе чекає спеціальний промо-код із знижкою на будь-який з цих гаджетів:


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар