Вибираємо автомобільну зарядку для iPhone

Вибрати хорошу автозарядку для свого iPhone набагато складніше, ніж звичайний блочок для розетки. По суті вони виконують одну й ту ж функцію, хоча й влаштовані зовсім по-різному. При цьому на ринку існує величезна кількість дешевих моделей від недобросовісних виробників, які можуть принести більше шкоди, ніж користі.

Тому до вибору цього гаджета потрібно поставитися дуже уважно. Перш за все, було б корисно знати на які характеристики слід звернути увагу при підборі Автозарядка. Ну і звичайно ж розуміти, чого ти чекаєш від Автозарядки.

На що звернути увагу

У першу чергу потрібно враховувати, що сучасна хороша автозарядка повинна видавати струм не менше 2А. Менші характеристики не дозволять тобі нормально живити свій гаджет. У випадку з останніми поколіннями iPhone було б непогано знайти гаджет для прикурювача з підтримкою швидкої зарядки, щоб не чекати 100% на батареї по 5 годин.



ezh|864х452-1.jpg

По-друге, радимо придивитися до виробника. Якщо він тобі добре знайомий, то проблем точно не виникне. Не забувай, що на ринку є безліч суббрендів, які теж будуть якісними, хоч і менш знайомими. Загалом, варто пошукати хоча б якусь інформацію про бренд перед тим, як його купувати. Якщо що, на сайті Техно Їжак ми вже давно все перевірили, можеш брати.

Ну і вибери собі відповідний вид зарядника. Він може бути дротовим або бездротовим, кріпитися на скло, на вентиляцію або в CD-приводі. А може навіть створювати радіохвилю і виводити музику з твого смартфона на магнітолу. В цьому випадку вибирати тільки тобі – справа смаку, так би мовити.

Якими Автозарядками користуємося ми

Мабуть, почнемо із стандартних моделей без надмірностей. Саме таким є Satechi 72W Type-C PD. Цей зарядник підключається безпосередньо в прикурювач. У ньому є два порти: USB-C на 60 ВТ та USB-A на 12 ВТ. Такий варіант відмінно підійде для будь-якої моделі смартфона, будь це останній iPhone 12 (який підключається через USB-C) або старіша модель (під USB-A).

Але є варіант і доступніший – Xiaomi Car Charger 2 Metal Style QC 3.0 на два порти USB. У ньому ти не знайдеш входу USB-C, хоча багатьом користувачам він і не потрібен. Швидкість заряду від нього буде трохи менша, але теж достатня для швидкого та якісного підживлення твого гаджета.

А якщо хочеш не тільки заряджати смартфон, але й підключити його до магнітоли, то радимо Xiaomi Roidmi 3S Car Bluetooth Charger Adapter. Він може підключитися до твого пристрою по Bluetooth 5.0 і створити радіосигнал, який зловить твоє радіо. Таким чином можна програвати музику і навіть розмовляти по телефону (в ньому є також вбудований мікрофон).



ezh|864х452-2.jpg

Є також дуже зручні моделі з підтримкою безконтактної зарядки. Якщо у тебе iPhone 8 і новіше, то такий пристрій тобі підходить. Досить підключити зарядник в прикурювач і помістити смартфон в тримач, або примагнітитись за допомогою накладної пластини. Інструкція допоможе зробити все швидко і якісно.

Приміром, iOttie iTap Wireless Fast Charging Magnetic кріпиться прямо на лобове скло. Таким чином можна навіть зробити зі свого iPhone справжній реєстратор. Інша модель – iOttie iTap 2 Wireless Air Vent передбачає кріплення на вентиляційну сітку.

Є ще один варіант – Ottie Easy One Touch 4 Qi Wireless Fast Charging CD, який кріпиться в слот для компакт-дисків. Такі гаджети будуть особливо зручними у використанні. Але це далеко не всі варіанти. Ще більше моделей ти можеш знайти на нашому сайті, до речі на багато моделей дію дуже приємні знижки.



Egor-2.png

Читати наш блог у Telegram
Популярні зарядні пристрої для авто:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар