Apple Watch Series 7. Повний огляд новинки

Однією з новинок вересневої презентації яблучної компанії стали смарт-годинники Apple Watch Series 7. Це був один з найбажаніших гаджетів цієї осені. Всі ми чекали від них зовсім нового дизайну і збільшення роботи від батареї. Що з цього насправді з'явилося в новому поколінні наручного пристрою, а що ні – зараз розповімо.

Дизайн

Авторитетні інсайдери обіцяли нам, що Apple оновить дизайн Watch Series 7. З чуток, смарт-годинники повинні були запозичити зовнішній вигляд у iPhone 12. Але цього так і не сталося. На вигляд вони практично такі ж, як і всі попередні моделі.



2ezh|864х452.jpg

Єдине, що відрізняє їх на тлі старших братів, так це сильно збільшений дисплей. Він став більше на 20%. Тому різниця з іншими поколіннями дуже навіть помітна. Кути стали трохи кругліше, завдяки змінам в захисному склі.

Розробники стверджують, що це найміцніші годинники з сімейства. Вони легше переживуть падіння і удари об тверді предмети. Екран став більш плоским, завдяки чому змінилася і форма пристрою.

MLVY3
53 595 ₴
56 799 ₴
1 420 $
Спеціальна ціна-13%
MLPK3
26 999 ₴
23 399 ₴
585 $

Apple Watch 7 будуть продаватися в 5 різних кольорах: синій, чорний, червоний, золотий і темно-зелений. Останній більше всіх кидається в очі. На картинках і відео він виглядав дуже красиво. Але це далеко не все, чим може похвалитися девайс.

Що нового в Apple Watch 7

Під корпусом тут ховається процесор Apple S7. Чіп, як зазвичай, обігнав своїх попередників по продуктивності. Зміни також торкнулися зарядки. Нова станція живиться через роз'єм USB-C. Вона заряджає гаджет на третину швидше, ніж минула модель. Від 0% до 80% набирається всього за 45 хвилин. Це вирішує основну проблему годинників з автономністю.

Екран вміщує набагато більше інформації. На ньому тепер можна буде набирати текст через клавіатуру. Ступінь вологозахисту отримала стандарт IPX6. Раніше жоден годинник не міг домогтися такої високої оцінки.



1ezh|864х452.jpg

З цікавих фішок можемо виділити виявлення падіння з велосипеда. В сервіс "Усвідомленість" розробники додали нову опцію "Роздуми". В Apple Fitness+ з'явилися медитації. Серед тренувань тепер можна відшукати пілатес і тайцзицюань (один з видів китайського бойового мистецтва)

А ось фішок на зразок термометра, вимірювача тиску і цукру в крові купертинівці не завезли. Втім, ми їх і не чекали. Вони з'являться вже в наступній моделі. Точно, як і квадратний дизайн.

Цікаво, що Apple поки не назвала дату старту продажів Watch Series 7. На презентації нам повідомили, що в магазинах вони з'являться трохи пізніше, цієї осені. Ймовірно, інсайдери все ж мали рацію щодо проблем при виробництві. Так що доведеться почекати.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар