Apple Watch 7 – виробництво стартує лише цього місяця

Відомий портал 9to5Mac розповів про несподіване перенесення виробництва майбутніх яблучних смарт-годинників Apple Watch Series 7. Це джерело часто підкидає любителям технологій правдиві зливи про плани корпорації з Купертино, тому і цього разу йому можна повірити. Тим більше, що раніше в мережі вже говорили про те, що гаджет зняли з конвеєра.

Купертинівці спізнюються з виробництвом Apple Watch Series 7

Портал посилається на авторитетного інсайдера Мінг-Чі Куо. За словами експерта з Піднебесної, виробництво Apple Watch 7 в повну міць запустять (або вже запустили) у вересні. Тоді як реліз смарт-годинників заплановано вже на 14 число. Очікується, що пристрій покажуть на першому осінньому івенті разом з iPhone 13 і AirPods 3.



1ezh|864х452.jpg

Швидше за все, яблучна компанія не встигне зробити достатню кількість гаджетів, щоб задовольнити попит на годинник. Наприклад, нова модель iPhone виходить з конвеєра вже як мінімум місяць. У купертинівців є два варіанти вирішення цієї проблеми.

Перший полягає в тому, щоб перенести вихід Watch Series 7 на жовтень або листопад. Тоді планується захід присвячений новим MacBook з системою на чіпі М2. Наручний гаджет можна показати разом з лептопами. Або ж просто тихо викотити на сайт, без помпезної презентації зі сцени театру імені Стіва Джобса.

Хоча сьоме покоління розумного аксесуара не заслуговує такого скромного анонса. З чуток, воно отримає дуже багато крутих нововведень. Тому розробники напевно захочуть продемонструвати продукт на івенті.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Другий варіант - все ж показати Apple Watch 7 разом з новим iPhone вже завтра, 14-го вересня. Але в такому випадку яблучній компанії ніяк не вдасться задовольнити попит. Найімовірніше, смарт-годинники будуть в дефіциті, тому на них значно підніметься ціна.

Це дуже нагадує ситуацію з PlayStation 5. Консолей від Sony до сих пір не вистачає в магазинах. На щастя, на сайті Техно Їжак такої проблеми немає.

До речі, труднощі з виробництвом сьомого покоління годинника виникли через новий форм-фактор. Гаджет отримає абсолютно новий дизайн і поліпшені характеристики. У перших партіях, які встигли зійти з конвеєра, виявили брак. З чуток, виникли поломки з дисплеєм і сенсорним відгуком.

Якими будуть Apple Watch 7

Головною відмінністю сьомого покоління наручного аксесуара від попередніх стане дизайн. Гаджет отримає кутастий корпус в стилі iPhone 12. Це буде перше оновлення зовнішнього вигляду за всю лінійку розумних годинників від Apple.



2ezh|864х452.jpg

Подейкують, що розміри пристрою збільшаться. Велика версія буде 45 мм проти 44 мм в Series 6, а менша – 41 мм проти 40 мм в попередника. Також з'явиться нове забарвлення корпусу, зелене.

На появу нових сканерів по типу глюкометра і датчика вимірювання тиску чекати не варто. Всі ці фішки купертинівці припасли для наступної моделі 2022 року. Всі інші функції, такі як ЕКГ, вимірювання рівня кисню в крові і контроль якості сну, залишаться.

Ну що ж, залишається тільки чекати виходу Series 7. Якими вони насправді будуть, можливо, дізнаємося вже завтра.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
MGJE3/MGHF3
25 199 ₴
630 $
MGJA3/MGHC3
23 599 ₴
590 $
MGJC3/MGHD3
24 999 ₴
625 $
MJNF3/MJNP3
25 599 ₴
640 $
MGJD3/MGHE3
26 199 ₴
655 $
MGJF3/MGHG3
24 999 ₴
625 $
Показати всі
Коментарі
Додати коментар