WWDC 2020 Дати проведення

Про те, що всесвітня конференція для розробників Apple пройде онлайн, компанія повідомила ще 13 березня. А тепер, ми дізналися дату проведення WWDC 2020.


Apple WWDC'20 стартує 22 червня

Захід триватиме тиждень, але найцікавіше покажуть в перші ж дні. Нас чекає оновлення всіх операційних систем компанії – для iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV та Mac.

Крім того є ймовірність, що Apple може порадувати нас виходом довгоочікуваної GPS-мітки Apple Tag і оновленням колонки HomePod. Чутки про ці продукти ходять давно і можливо літній івент стане приводом для їх релізу.



ezh|864х452.png

Майданчиком, на якому Купертіно проведе захід, стане додаток Apple Developer, скачати його можна в AppStore. Але є і можливість подивитися івент в браузері на однойменний сайті.

31-а за рахунком конференція для розробників, вперше пройде в такому форматі. І саме тому вона стане найбільшою в історії компанії.

Філ Шиллер, старший віце-президент Apple з маркетингу заявив: «У червні збереться разом наше співтовариство розробників, з більш ніж 23 мільйонів осіб». І це дійсно буде грандіозна подія, яке багато в чому визначить вектор розвитку індустрії.

Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар