Безконтактна оплата з Xiaomi MiBand вже в Україні. Ура!

Популярність Xiaomi Mi Band у сегменті фітнес-трекерів можна порівняти лише з популярністю Apple Watch у сегменті розумних годинників. Іншими словами – зустріти на вулиці перехожого з браслетом Xiaomi так само просто, як зустріти, наприклад, людину в навушниках.

А з сьогоднішнього дня, розумним браслетом Xiaomi можна ще й розраховуватися у магазині! Правда цю функцію підтримує поки тільки Xiaomi MiBand 4 NFC. Що стосується NFC-моделі Mi Band 5, даних поки немає.

Розраховуйся в магазині браслетом Mi Band з NFC! Вже можна.

На даний момент технологію підтримують тільки карти Mastercard і десять українських банків: Monobank, Ощадбанк, ПриватБанк, UKRSIBBANK, ПУМБ, УКРГАЗБАНК, А-Банк, Альфа-Банк Україна, Банк Схід і CONCORDBANK.

Якщо твого банку немає в списку або у тебе картка Visa, варто почекати. Швидше за все, найближчим часом цей список розшириться.



ezh|864х452.png

Щоб налаштувати платежі за допомогою Xiaomi MiBand 4 NFC, необхідно встановити на свій iPhone або Android-смартфон фірмовий додаток MiFit останньої версії та у відповідній вкладці додати карту свого банку. З одним браслетом можна використовувати до 6 карт одночасно.

А якщо ти переймаєшся за безпеку – то не варто. Платежі захищені технологією токенізаціі Mastercard. Це коли 16-значний номер картки замінюється спеціальним токеном. До того ж, дані карти зберігаються в захищеному NFC-чіпі. А у разі втрати, Xiaomi передбачила ряд захисних механізмів.

Ну і це зручно, в кінці-то кінців! Просто проскануй покупки на касі самообслуговування, вибери потрібну карту на браслеті та приклади його до терміналу. Все.



Без назви-2.png


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар