YouTube – все, про що ти ще не знав. YouTube Premium, YouTube Music та інші сервіси компанії


YouTube – це давно вже не просто платформа для завантаження аматорських відео зі смішними котиками та собачками, і навіть не «Нарізка приколів за лютий». Сайт перетворився в нове джерело масової інформації.

Професійні ТВ-канали завантажують в нього свої випуски новин та шоу-програми, кінокомпанії продають йому права на показ фільмів, а найпопулярніші музиканти і виконавці заливають свої кліпи та треки.

YouTube – це зручно. Додаток доступний для установки практично на всіх платформах і з великою часткою ймовірності його можна знайти на кожному iPhone, iPad, Apple TV, що потраплять до тебе у руки. Це ще один важливий фактор, який приваблює професіоналів до ресурсу.



ezh|864х452-1.png

Сервіс не відстає від розвитку і надає своїм користувачам нові можливості. Колись один хостинг розділився сьогодні на цілу мережу. Деякими з них ти напевно користуєшся, або хоча б раз використовував.

Найпопулярнішими звичайно є YouTube і YouTube Music. Але для того, щоб повноцінно користуватися ними, потрібно оформити платну щомісячну передплату – YouTube Premium. Що вони пропонують користувачеві та чи варті своїх грошей – про це далі.

Що пропонує YouTube Premium

Підписка дає тобі безліч нових можливостей всередині хостингу. Ймовірно, тебе дратує постійна реклама перед початком ролика, а особливо ці рекламні паузи під час перегляду. Перш за все, YouTube Premium позбавляє від реклами при перегляді відео і прослуховування музики.



ezh|864х452-2.png

Крім цього, з'являється нова опція – перегляд улюблених відео поверх інших вікон. Ти можеш відкрити улюблену гру або соціальну мережу, а поверх цієї утиліти в лівому нижньому кутку з'явиться віконце з запущеним на YouTube відео. Це дуже зручно та відразу ж стає звичкою.

Також в преміальному акаунті під кожним роликом з'являється нова кнопка «Зберегти». Після її натискання те саме відео ти зможеш подивитися в будь-який час без підключення до інтернету прямо із пам'яті свого пристрою.

Якщо ти любиш слухати музику, подкасти або аудіокниги, тобі точно сподобається наступна фішка. Раніше ми завантажували нову аудіокнигу заздалегідь, щоб послухати під час прогулянок. Але тепер ми слухаємо все прямо з сервісу, тому що преміум дозволяє заблокувати екран та насолоджуватися аудіо-доріжкою в фонi, та ще й без реклами.


А все тому, що на додачу до цієї підписці ти отримуєш розширений доступ відразу на два музичних сервіса YouTube Music та Google Play Музика. У них у тебе не буде абсолютно ніяких обмежень і окремо оплачувати їх не потрібно. Вибирай собі будь-який з двох, або використовуй обидва, коли тобі захочеться – все це йде приємним бонусом.

Вартість YouTube Premium в Україні

Ну а тепер найцікавіше, поговоримо про вартість. Підписка на один аккаунт YouTube Premium в Україні коштує 99 гривень на місяць. Вона дозволяє користуватися всіма перевагами на всіх твоїх пристроях, які прив'язані до акаунту.

Але можна істотно заощадити завдяки сімейній підписці на шість людей. Вона обійдеться в 149 гривень на сім'ю, а це по 25 гривень з людини, якщо ти створиш сім'ю зі своїми друзями. Для студентів також є свій більш доступний варіант за 59 гривень. Але доведеться підтверджувати статус студента щороку.



ezh|864х452-4.png

За всі ті фішки та можливості, які дає преміум, це зовсім небагато. Ми вже досить давно користуємося всіма благами підписки і жодного разу не пошкодували про витрачені кошти. Ймовірно, це найвигідніша пропозиція підписки, завдяки якій ти отримуєш відео та музику за одну ціну.

Справедливості заради варто розповісти й про інші пропозиції від відеохостингу. Можливо, якийсь із них також тебе зацікавить.


Мережа сервісів YouTube

Трохи раніше ми вже згадували про ще один сервіс YouTube Music. Сьогодні він дуже швидко набирає популярність та пропонує свій варіант преміум підписки. Але якщо у тебе оплачений YouTube Premium – всі можливості Ютуб Музики будуть доступні без додаткової оплати.

Окремо ж YouTube Music коштує 79 гривень на місяць для однієї людини, 119 гривень на сім'ю та 39 гривень для студента. Працює все за тим же принципом, що й Apple Music, Spotify та інші аналоги. Тобі буде доступна величезна бібліотека ліцензійної музики, а також реміксів і записів концертів.



ezh|864х452-5.png

Мало кому відомо, але існує ще одна платна підписка на сервіс YouTube TV. Він запустився у 2017 році в США, як новий вид платного телебачення. Платформа транслює близько 70-ти каналів основних телевізійних мереж Сполучених Штатів та інших країн, серед яких Fox, CNN, Discovery BBC World, News Disney Channel та інші. Але в Україні від неї сенсу поки мало.

У нас більш популярні безкоштовні сервіси YouTube Kids та YouTube Gaming. Перший з них, як ти вже здогадався, створений для дітей, щоб захистити їх від «занадто дорослого» контенту. Ну а ігровий розділ призначений для стрімів від відеогеймерів, летсплеїв, проходжень ігор та іншого.

Але ми все ж віддаємо перевагу YouTube Premium через його широкі можливості за приємну ціну. При цьому, ти можеш випробувати все це абсолютно безкоштовно завдяки пробному місячного періоду, який надає компанія. А якщо тобі щось не сподобається – можна в будь-який час відключити продовження підписки.


Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар