Настільний комп'ютер Apple Mac Pro 2023
Код : 81664
Артикул :
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп
Настільний комп

Настільний комп'ютер Apple Mac Pro 2023


Очікується
Вартість товару вказана для ознайомлення. На старті продажу може бути змінена.
Оплата
  • Готівкою,
  • Картою,
  • Visa/MasterCard,
  • Apple Pay,
  • Післяплатою,
  • На рахунок Фіз. осіб,
  • На рахунок для Юр. осіб,
  • Розстрочка/Кредит
Гарантія 1 місяць
Усе про товар

Що таке Настільний комп'ютер Apple Mac Pro 2023

Неймовірна продуктивність тепер входить до стандартної комплектації. Новий Mac Pro – це революційне поєднання продуктивності кремнію Apple та розширення PCIe для спеціалізованих робочих процесів. І кожна конфігурація поставляється з неймовірним новим M2 Ultra - нашим найпотужнішим і функціональним чіпом з тих, що коли-небудь існували.

M2 Ultra

Створений на основі двох чіпів M2 Max, M2 Ultra дозволяє виконувати робочі процеси у безпрецедентному масштабі. Таким чином, ви можете швидко перекодувати та експортувати відео, запускати складні симуляції частинок або працювати з величезними 3D-середовищами, які раніше було неможливо візуалізувати. А з подвоєними ресурсами Media Engine M2 Ultra може підтримувати до 22 потоків відтворення відео 8K ProRes 422 - те, що не може зробити жоден інший персональний комп'ютер.

  • 24-ядерний процесор працює в 1,8 рази швидше, ніж 28-ядерний Mac Pro на базі Intel.
  • Графічний процесор до 76 ядер із графічною продуктивністю до 3,4 разів вище.
  • Пропускна спроможність пам'яті 800 ГБ/с.
  • До 192 ГБ об'єднаної пам'яті.
  • До 22 потоків відтворення відео 8K ProRes.
  • Підтримка до 8 дисплеїв.

Тисячі професійних програм, оптимізованих для Apple Silicon

Оскільки macOS була розроблена для масштабування за допомогою Apple Silicon, M2 Ultra значно підвищує продуктивність програм та розширює можливості Mac Pro. І існують тисячі програм, оптимізованих для розкриття всіх можливостей Apple Silicon. Від рендерингу ефектів до компонування сцен 8K та аналізу величезних наборів даних - ваші програми працюють швидше і плавніше, ніж будь-коли, тому ви можете викластися на повну.

Розширте можливості

Вперше революційна продуктивність кремнію Apple узгоджується з універсальністю розширення PCI. Новий Mac Pro оснащений сімома слотами розширення, шість з яких - PCIe 4-го покоління, що забезпечує подвійну пропускну здатність для введення-виведення аудіо та відео, мереж та карт пам'яті. Наприклад, останні SSD-карти PCIe 4-го покоління здатні розвивати швидкість до 26 ГБ/с.

Неймовірно тиха система охолодження

Неймовірно тиха система охолодження підтримує охолодження карток PCI та інших внутрішніх компонентів навіть при найінтенсивніших робочих навантаженнях.

Стек із високопродуктивним введенням-виводом

Завдяки ще більшому набору розширених можливостей підключення Mac Pro тепер оснащено вісьмома портами Thunderbolt. Два порти HDMI підтримують HDMI з високою пропускною здатністю 48 Гбіт/с, забезпечуючи роздільну здатність до 8K та частоту оновлення до 240 Гц. А покращені можливості бездротового підключення підтримують Wi-Fi 6E16 та Bluetooth 5.3.

Плавне розгортання

Mac Pro також доступний для монтажу в стійку - з усіма тими ж характеристиками продуктивності та варіантами конфігурації, що і в корпусі Tower - для просторів, що краще підходять для стійкової конструкції. Кріплення в стійку оснащено тривимірною решіткою, що забезпечує максимальний повітряний потік, і ручками з нержавіючої сталі на передній панелі, а також напрямними з нержавіючої сталі, що не вимагають використання інструментів замість ніжок або додаткових коліс.

Геніальний дизайн

Перетворений за допомогою M2 Ultra, Mac Pro зберіг ефектну просторову раму з нержавіючої сталі, алюмінієвий корпус, що знімається, і вдосконалену систему охолодження. Він виключно міцний і стійкий при згортанні, встановленні на стійку або переналаштуванні. А завдяки ефективному енергоспоживання Apple Silicon новий Mac Pro працює ще тихіше і менше нагрівається при високих навантаженнях - справжня робоча станція, поряд з якою можна працювати.

*інформація про товар може змінюватися або доповнюватися виробником без попередження.
Згорнути Детальніше

Відгуки про  Настільний комп'ютер Apple Mac Pro 2023

Додати відгук
0 $