Кращі фільми під олів'є за версією сім'ї Техно Їжак


Нарешті настав цей день! Уже ввечері ми зберемося за одним столом зі своїми рідними, близькими і друзями, гарненько відпочинемо і повеселимося. А вранці прокинемося з теплим почуттям спокою і непереборним бажанням дивитися хороші фільми. Не турбуйся, нічого шукати не потрібно - ми як і раніше про все подбали. Зустрічай:


Кращі фільми під олів'є 2020 року, за версією сім'ї компанії Техно Їжак

До речі, якщо ти вже бачив всі ці фільми або у тебе довгі Новорічні вихідні – зазирни в нашу торішню підбірку Фільми під олів'є 2019 . Там є на що подивитися ;)


1. Чотири кімнати

Four Rooms | 1995

Що може бути краще хорошого режисера? У цьому кіно їх аж чотири – Еллісон Андерс, Олександр Рокуелл, Роберт Родрігес і Квентін Тарантіно. Кожен з них зняв свій унікальний епізод, які об'єднані одним героєм – портьє Тедом.




Тед, коридорний, якого найняли на одну ніч напередодні Нового року. У кожному з епізодів він потрапляє в досить незвичайні ситуації.

У першому епізоді його спокушає відьма, у другому подружня пара приймає Теда за чоловічий ескорт, в третьому він доглядає за дрібними бешкетниками. А що в четвертій – не розкажемо, це потрібно бачити!


2. Парк культури і відпочинку

Adventureland | 2009

Якщо попутно ти будеш нарізати салатики, гортати стрічку в соцмережах або валятися на ліжку з коханою людиною, то тобі підійде ця легка комедія з елементами мелодрами. Історія проста, але від цього не менш захоплююча.




Головний герой – Джеймс, студент, хоче заробити за літо на навчання в університеті. Для цього він влаштовується в парк розваг, де зустрічає фатальну дівчину Емілі. Ну а далі закоханість, таємниці, скандали і ... хеппі енд :)


3. Першому гравцеві приготуватися

Ready Player One | 2018

Ще одна стрічка від іменитого генія Стівена Спілберга. Вийшла вона не так давно, тому швидше за все ти пам'ятаєш її промо. Науково-фантастична картина знята за романом Клайна. Дії відбуваються в 2045 році в брудному і перенаселеному місті.




Від усієї навколишньої мерзенності жителів містечка відволікає віртуальна реальність. Творець популярної гри ОАЗИС після смерті залишає в грі «пасхалку», яка дозволяє отримати 500 мільярдів доларів і контроль над віртуальним світом, а значить – позбутися всіх проблем. Любителям технологій фільм не просто зайде, а залетить.


4. Вуличний кіт по кличці Боб

A Street Cat Named Bob | 2016

Якщо ти досі не здав сесію, або є не закриті дедлайни на роботі – не варто сумувати. Забудь про все це в цей чудовий день. Чудовим прикладом того, як потрібно розслаблятися послужить цей фільм, знятий за бестселером Джеймса Боуена.




Головний герой, вуличний музикант, намагається позбутися від наркотичної залежності. Йому вдається отримати соціальне житло, в яке випадковим чином потрапляє рудий кіт. Вихованець кардинально змінює спосіб життя свого господаря, вчить піклуватися про інших, допомагає в заробітках і навіть зводить з дівчиною.


5. Фантастичні тварини і де вони мешкають

Fantastic Beasts and Where to Find Them | 2016

Серію кіносаги про Гаррі Поттера в Новорічні свята тобі порадить кожен другий, тому ми будемо трохи оригінальніше. Це не менш захоплююча робота Девіда Йейтса, яка розповість про події, що відбулися за 65 років до початку історії хлопчика зі шрамом.




У ньому все той же чарівний світ, в якому головний герой вивчає фантастичних тварин. Через це у нього виникає багато проблем з іншими магами і «маґлами» – звичайними людьми.

Свої дослідження йому доводиться зберігати в таємниці від обох світів. Але це у героя не завжди виходить, через що починаються захоплюючі пригода в вигаданому світі, якими переймуться не тільки діти.


6. Третій зайвий

Ted | 2012

Ну а цю комедію найкраще подивитися зі своїм другом або подругою. Вона розповість історію про хлопчика, найкращим другом якого є плюшевий ведмідь що говорить.




Хлопчик поступово перетворюється на справжнього чоловіка, а ведмедик залишається ще тим шибеником, що значно ускладнює йому життя.


7. Кучерява Сью

Curly Sue | 1991

Любителям ретро неодмінно сподобається це сімейне і добре кіно. І хоча ми бачили його більше десяти разів, сьогодні обов'язково знову поставимо «Кучерява Сью». Це історія про безпритульного чоловіка і дівчинку, які живуть на вулиці і заробляють на дрібних аферах.




Одного разу вони інсценують аварію, в якій головного героя збиває незаміжня і успішна жінка. Як вибачення вона пригощає їх вечерею, ну а вже незабаром ще раз збиває їх, але вже по-справжньому. З тих пір вона забирає їх до себе, чим кардинально змінює своє і їх життя.


8. Зелена книга

Green Book | 2018

Ну а це відносно недавня робота Пітера Фарреллі увійшла в десять кращих картин 2018 року.




Біографічна комедійна драма розповість реальну історію подорожі по Півдню США відомого музиканта Дона Ширлі і його водія Тоні Валлелонга. Протягом усієї поїздки хлопці потрапляють в різні халепи, рятують один одного і сильно зближуються. Але в підсумку все ж знаходять в собі сили залишатися людьми.


9. Балада Бастера Скраггс

The Ballad of Buster Scruggs | 2018

Для шанувальників вестерна теж знайдеться відмінний кіноальманах від братів Коен і Netflix. Він складається з шести не зв'язаних сюжетних новел про Дикий Захід. У кожній з них захоплюючі історії різних цікавих персонажів, які викличуть у глядача найрізноманітніші емоції.




Цілком заслужено фільм номінували на вісім номінацій, три з яких відносяться до премії «Оскар». На Венеціанському кінофестивалі йому вдалося отримати нагороду за кращий сценарій. А Національна рада кінокритиків віднесла його до десяти кращим кінострічок 2018 року.


10. Ірландець

The Irishman | 2019

Один з кращих фільмів цього року. Чесно кажучи, ми чекали його практично так само, як і сам Новий рік. І хоч багато хто з нас вже подивилися картину, перші числа 2020 навряд чи обійдуться без "Ірландця".




Фільм розповідає історію Френка «Ірландця» Ширана, водія-далекобійника, який стає кілером і зв'язується з гангстером... І це все, що ми зараз готові сказати. Адже що б ми не розповідали – нічого не замінить перегляд фільму.

До речі, картина доступна для перегляду в сервісі Netflix і це відмінний привід оформити підписку, якщо ти ще цього не зробив. А після перегляду – можна відписатися. Правда ми вже кілька років не можемо відмовитися від якісного контенту сервісу:)


Ми постаралися об'єднати в добірці всі популярні жанри, роботи відомих режисерів і класику кіно. Впевнені, що в ній кожен знайде фільм до душі. Ну а ми вже поспішаємо скоріше сісти на диван, включити Apple TV і переглянути якомога більше хороших фільмів.

З новим роком і Різдвом! Приємного перегляду!


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар