Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Листопад

Невеличкий звіт про те, що зробила команда Техно Їжака задля нашої перемоги за минулий місяць. Матеріал за попередній період читай за посиланням. А сьогодні поговоримо про листопад.

Скажу відразу: це далеко не вся робота, виконана нашою командою, у прагненні допомогти ЗСУ, країні, українцям наблизити перемогу. Але ми тут не для того, щоб вихвалятися. Тож ділимося тим, чим можемо та хочемо поділитися, бо інколи важливо не забувати і про емоції.


Працюємо. Допомагаємо. Тримаємось.

Раді, що ти читаєш цю статтю, бо це означає, що в тебе є світло або принаймні заряджений девайс та інтернет. Ми всі зараз маємо триматись і брати приклад із наших захисників та захисниць, адже на фронті електрики немає вже більше 9 місяців. Адже фронт – це чисте поле без комунікацій та з підвищеними ризиками. І ми у тилу про це памʼятаємо.

У листопаді, крім іншого, ми підтримували військових саме електрикою – передали павербанки на передову та відіслали одну з перших портативних зарядних станцій у звільнений Херсон. Бо саме військовослужбовці, які отримали девайс, були одні з перших, хто зайшов у місто.







Кадри заходу перших військових в звільненийу Херсон. Обережно, можна пустити сльозу.

Дякуємо всім, хто допоміг це зробити, ризикуючи своїм життям. Та, звісно ж, усім, хто робив покупки в Техно Їжаку і донатив у фонд Help Ukraine! – без вас ми б не впорались!

Нагадуємо, що ворожі обстріли не припиняються. Орки шаленіють від наших перемог, тому намагаються знищити критичну інфраструктуру України, щоб не було можливості доставити на фронт техніку та боєприпаси, а мирне населення страждало без світла й тепла. На жаль, після кожної атаки гинуть люди, тому ми закликаємо бути максимально обережними й під час тривог перебувати в укриттях.



11ezh|864х452.png


13ezh|864х452.png


12ezh|864х452.png
Захисники, які отримали PoewerBank від Техно Їжака. Впізнаєш наліпки Pico*?

Також хочемо нагадати про те, як пережити блекаути. Заряджай гаджети заздалегідь та запасись містким павербанком. Є такі моделі, від яких можна зарядити навіть ноутбук! Придбай гірлянди та світильники на батарейках. Або такі, що працюють від USB – їх теж можна ввімкнути від павербанка.

Усе це знайдеш в асортименті Техно Їжака. А якщо потрібно вийти на вулицю ввечері, коли немає світла, обов’язково вмикай ліхтарик чи спалах на телефоні, коли переходиш дорогу. Це реально допоможе вберегти життя. Бо навіть дуже обережним водіям у темну пору доби на сірому асфальті не видно силует в темному одязі. А ще краще – користуйся світловідбивними рукавами. Знайти такі не складно.

І пам’ятай – попри все ми переможемо! Бо ми – українці. Ми – сила. І ми побудемо без світла пару місяців, це не страшно. А от вони житимуть на своїх болотах усе життя.

* 100% прибутку з наліпок Pico йдуть у фонд Help Ukraine!




Читать наш блог в Telegram
Комментарии
Добавить комментарий