Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Грудень 2022

Вже стало доброю традицією щомісяця звітувати про те, як команда Техно Їжака допомагає хлопцям та дівчатам з ЗСУ наближати нашу Перемогу. Але цього разу, ми вирішили зробити проміжний короткий звіт за весь минулий рік. Отже, погнали!


Подарунки для сміливих

Цього року перед усіма нами постало питання: чи святкувати Новий рік? З одного боку ми розуміємо, що триває війна і наші хлопці та дівчата зараз на передовій в окопах. З іншого – безпека і мирне небо над Україною – це те, заради чого вони там. А у темні часи важливі світлі емоції.

Темою цьогорічної новорічної активності в Теїно Їжаку були «Подарунки для сміливих». Для батьків, дітей, військових, волонтерів, переселенців, для неї, для нього, для тебе – для кожного українця! Крім того, 10 грн з кожного чеку ми перераховуємо на DJI Mavic 3, окремий звіт про які покажемо вже найближчим часом.

А поки активність ще триває, а збір продовжується – звітуємо: до 23:59, 31 грудня 2022 року нам вдалося зібрати 306 970 грн майже на 4 дрони для захисників! Проте ми не зупиняємося на цьому і маємо намір придбати більше квадрокоптерів для передової.


Грудень

Ще у вересні з нашого фонду Help Ukraine! ми виділили 40к грн, щоб закрити збір на ремонт військової автівки. Так от – ластівку привезли з Британії, в Україні переробили їй ходову + оптимізували використання палива та вже у грудні відправили до 130 батальйону 3 роти ТРО Київ (Харківський напрямок) допомагати військовим.



1ezh|864х452.png

Ми завжди з задоволенням закриваємо схожі збори, якщо маємо можливість, адже за 10 місяців війни всі вже засвоїли, що авто на фронті – потреба номер один. Тож якщо бачиш збір на автівку військовим, не проходьте повз, задонать.


Наша захисниця

Одна зі співробітниць Техно Їжака, як і вся наша команда, волонтерить з перших днів повномасштабної війни. Але зараз вона вирішила піти далі і вчиться на медичних курсах, щоб вже за кілька тижнів піти на фронт бойовим медиком. Це сміливе рішення і ми ним пишаємося.

Ось, що вона розповідає:

«Я познайомилася з хлопцями з 92-го батальйону на касі супермаркету. Розговорилися, я розпитувала, що їм потрібно саме зараз, бо на той момент я якраз закрила збір на ремонт автівки для нашого ППО і шукала новий збір.

Виявилось, що військовим потрібна зарядна станція. Хлопці заряджали все, що у них було, від акумулятора автівки, а в момент, коли треба було терміново їхати – вона заглохла. Отака ціна електроенергії на передовій: або авто для евакуації, або заряджені рації.



2ezh|864х452.png

На щастя, я працюю в Техно Їжаку, тож EcoFlow було легко знайти, замовити та забрати. Тож через місяць збір було закрито і на хлопців з нашої арти чекала мрія – зарядна станція! Окрім того, я купила їм сонячну панель до неї, щоб навіть в польових умовах батальйон був з енергією. Хлопці радіють і кажуть, що один заряджений безпілотник «з'їв» всього 7% заряду батареї!

Через два тижні після того один з хлопців (зі Слов’янська, до речі) сказав, що купив собі будиночок під Харковом. І це доводить мене до сліз, бо боєць вірить в моє місто настільки, що вирішив тут залишитися!».

Ось така історія. Вирішили розповісти її саме на початку нового року, щоб підняти тобі настрій та додати натхнення і віри в добро.

Читай також: Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Листопад

До речі, цьогоріч ми не дарували подарунки більшості наших партнерів, а задонатили кошти на ЗСУ. Попереду ще багато свят, тож якщо сподобалась ідея, дозволяємо тобі її вкрасти і зробити з друзями так само: замість подарунків – колективний донат. Адже цього року новорічне бажання у нас на всіх одне!

Вітаємо з прийдешніми святами та бажаємо всім українцям перемоги в Новому році! Твій Техно Їжак.


Author photo
Автор статьи Олена Герасименко
Читать наш блог в Telegram
Товары из обзора
CP.MA.00000447.02
82 399 ₴
2 060 $
CP.MA.00000452.02
102 899 ₴
2 572 $
CHDHX-101-RW/CHDHX-102-RT
11 199 ₴
280 $
Показать все
Комментарии
Добавить комментарий