Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Січень 2023

Привіт! На зв'язку «Техно Їжак», і це наш черговий звіт про допомогу тим, хто стоїть на варті спокою, суверенітету та цілісності нашої країни. Війна, на жаль, триває, тож ми продовжуємо підтримувати наших бійців на фронті. Ось, що було зроблено за перший місяць 2023 року.


«Подарунки для сміливих» – підсумки акції

В грудні ми запускали акційну кампанію «Подарунки для сміливих», де 10 грн з кожного чеку перераховували на дрони для військових. В рамках цієї активності охопили одразу кілька новорічних свят: День святого Миколая, Новий рік, та, звісно ж, післяноворічний розпродаж. Докладніше про кампанію можна почитати в нашому попередньому звіті.

Читай також: Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Грудень 2022

Завдяки вашим купівлям нам вдалося зібрати кругленьку суму, яка складає близько 500 000 грн. На ці гроші ми вже передали 3 дрони DJI Mavic 3 різних модифікацій для трьох різних бригад. Дрони працюють на перемогу разом із 63 ОМБР у роті розвідки, у Bob Marley Defence Squad та у 3-й окремій штурмовій бригаді. Дякуємо за те, що вибирали новорічні подарунки саме в «Техно Їжаку», адже без вас ми б не зібрали так багато!



001ezh|864х452.png

Ще один дрон скоро також поїде військовим. Всі дрони – це різні моделі DJI Mavic 3, в залежності від запитів військових. І, загалом, запитів дуже багато, тож ми не зупиняємось. І ти не відставай!


«Пошта любові до ЗСУ» – новий соціальтний проект

Ми, як і ти, просто обожнюємо хлопців та дівчат, що боронять Україну від ворога! Тому у лютому, до Дня святого Валентина, запускаємо нову активність, що має назву «Пошта любові до ЗСУ». Сумісно з відомими українськими художниками та ілюстраторами ми випустили лімітовану серію листівок, кожна з яких складається з двох однакових половинок.





Подарунки для закоханих | Техно Їжак

Купуючи таку листівку, одну її частину ти залишаєш собі, а другу заповнюєш побажаннями для військових та кладеш у спеціальну поштову скриньку в магазинах Їжака. Всі листівки ми передамо на фронт, а 100% коштів від їхнього продажу підуть на закупівлю нових дронів для військових. І нехай крила нашої любові несуть цих пташечок нищити ворога!

Листівки вже можна придбати на сайті або в будь-якій роздрібній точці продажу «Техно Їжака». Зробити свій внесок в перемогу ще ніколи не було так легко і приємно. А якщо захочеш відправити листівку комусь з близьких на фронті самостійно – you are welcome! Тільки не забудь наклеїти марку.

Не здаваймося, будьмо згуртованими та незламними, продовжуймо донатити. Адже перемога залежить від кожного з нас!

Author photo
Автор статьи Олена Герасименко
Читать наш блог в Telegram
Комментарии
Добавить комментарий