Техно Їжак & Ponchyk Boy – в самому центрі столиці

Опа, щось новеньке!

Ponchyk Boy та Техно Їжак – що може поєднувати ці два, здавалось би, несумісні бренди? А ми зараз розкажемо!

Анонсуємо колабу року – крафтові пончики та найкрутіші гаджети поєднаються в новому форматі, який ще ніхто до цього не робив. В самому серці столиці, ЦУМі, відчинила свої двері крутезна локація – Техно Їжак & Ponchyk Boy, де ти зможеш не лише вибрати новенький гаджет, а й насолодитись культовими смаколиками.

Як нас знайти?

Дуже просто: заходиш в ЦУМ, підіймаєшся на 6 поверх – і ось воно! Щодня з 10:00 до 22:00. Зараз ми вже працюємо в тестовому режимі, але як же без офіційного відкриття з друзями, ігристим і неповторною атмосферою? Звісно, все буде! Чекатимемо на тебе 15 вересня, заходь.

Трохи про нас

Техно Їжак – це справжня дрім тім з експертів в області гаджетів і аксесуарів. Наш шлях почався у 2011 році в Харкові, а зараз ми, попри всі негаразди, найбільша роздрібна мережа з продажу гаджетів та аксесуарів в Україні, що працює в острівному форматі. Та сміливі першопрохідці в відкритті шоурумів нового формату.



ti_ponchik_864x452_2.jpg

Якщо ти фанат Apple та інших ТОПових девайсів, тобі точно треба до нас, адже Техно Їжак пропонує найкращі ціни, сервіс, знижки й багато інших плюшок. А, ледь не забули, вигідний Trade In та оплату частинами до 15 місяців від mono та Приват теж маємо.

А тепер трохи про Ponchyk Boy

Тут для тебе щоранку випікають смачнючі крафтові пончики, скуштувавши які хоч раз, закохаєшся назавжди. Хлопці та дівчата з Ponchyk Boy знають свою справу і точно знайдуть, чим тебе здивувати. А щомісяця у них з'являється новий смак! Тож ти точно маєш зацінити.

Отакі новини. Бери друзів і заходь по смаколики, каву, напої та новенький гаджет!

Author photo
Автор статьи Олена Герасименко
Читать наш блог в Telegram
Комментарии
Добавить комментарий