Безкоштовний доступ до Apple TV+ для власників PS4 та PS5. Як підключити

Зміст

Компанія Sony спільно з Apple запустила вже традиційну акцію для всіх власників ігрових консолей PlayStation 4-го і 5-го поколінь. Вона полягає у безкоштовному доступі до власного медіасервісу купертинівців Apple TV+.

Колаборації з відомими брендами у випадку з Тімом Куком та командою – річ не унікальна. Досить згадати Apple Watch з циферблатом і ремінцем у стилі Nike, а також із встановленим застосунком для бігу, який так і називається Nike Run Club. Три в одному – тренер, партнер та щоденник досягнень.





PlayStation 5 у 2023 році, чи варто купувати? РОЗІГРАШ для геймерів! | Техно Їжак

Або ті ж самі (PRODUCT)RED iPhone, Apple Watch та повнорозмірні AirPods Max, частина коштів з продажу яких перераховується на боротьбу з ВІЛ та СНІД. Важливий соціальний проєкт!

Акція, про яку йтиметься в сьогоднішньому матеріалі, націлена на популяризацію Apple TV+ серед користувачів приставок від Sony. Фільми, серіали, спортивні програми – загалом, усі плюси потокового телебачення. Про умови та нюанси підключення далі. Поїхали!


Термін дії акції

Пропозицією від Sony/Apple можна скористатися до 31 липня 2023 року, виконавши низку умов та простих кроків з налаштування. До речі, для власників PS4 та PS5 «не все так однозначно», тому вимагає деяких роз'яснень.


Умови для власників PS4

«Безкоштовний доступ до потокового сервісу Apple TV+» – звучить вже непогано. Але за яких умов? Почнемо з того, що необхідно мати для подальших дій. Лише дві речі: обліковий запис для PlayStation Network та Apple ID з активним способом оплати.

Спеціальна ціна-4%
PS5_BLR
24 544 ₴
23 599 ₴
590 $
Спеціальна ціна-4%

Після виконання цих нескладних вимог ось які «плюшки» та нюанси на тебе чекають, якщо ти власник PS4:

  • розширений пробний доступ до Apple TV+ на 3 місяці;

  • акція діє лише для нових передплатників Apple TV+;

  • одноразовість пропозиції: один раз для консолі PS4 та один раз для кожного передплатника Apple TV+;

  • дивитися контент від Apple TV+ можна як у програмі Apple TV, так і на сайті tv.apple.com на будь-якому телевізорі з підтримкою програми.

Три місяці перегляду гучних фільмів і серіалів, у тому числі і ексклюзивних з розділу Apple Originals, що постійно оновлюється, – просто відмінний результат. Але для тих, хто має консоль останнього покоління, умови ще привабливіші.


Умови для власників PS5

Частина вимог у випадку з власниками PS5 як дві краплі води схожа на попередню четверту версію. Це необхідна наявність облікового запису для PlayStation Network та Apple ID з налаштованим способом оплати. Крім того, пропозиція також одноразова.


А ось доступність та безкоштовний період різко відрізняються:

  • розширений пробний доступ до Apple TV+ на 6 місяців;

  • акція діє не лише для нових, але й активних (пробна версія) передплатників Apple TV+.

Ті ж користувачі, які вже мають пакет від Apple TV+, на жаль, не зможуть скористатися пропозицією.


Як підключити?

З нюансами акції-колаборації начебто розібралися. А як щодо конкретних дій? Ось що потрібно зробити для того, щоб безкоштовно користуватися Apple TV+:

  1. Для PS4: знайти програму Apple TV у розділі «ТБ та Відео».

  2. Для PS5: знайти програму Apple TV на початковому екрані мультимедіа у розділі «Всі програми» (або у вікні пошуку).

  3. Завантажити Apple TV і дотримуватися подальших інструкцій.

  4. Здійснити вхід до облікового запису Apple ID з прив'язкою до способу оплати.

Готово! Налаштовано пробний доступ. Enjoy! Окрім беззастережного комедійного хіта – серіалу «Ted Lasso», на тебе чекає фантастична сага «Foundation», знята за мотивами романів легендарного американського письменника-фантаста Айзека Азімова. А також постапокаліптичне кіно «Finch» із Томом Хенксом.

І ще багато всього цікавого: трилери, драми, анімації та комедії. І, звичайно ж, спортивні шоу. Саме час скористатися вигідною пропозицією від Sony та Apple!

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Вибери свою PS:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар
Схожі статті