iPhone SE 5G (iPhone SE 3). Останні правдиві чутки

Судячи з чуток, цієї весни на нас чекає чергова презентація Apple, на якій покажуть довгоочікуваний iPhone SE 3. Реліз відбудеться в березні, або ж квітні. Інсайдери впевнені, що купертинівцям нічого не завадить реалізувати свої плани.

Незважаючи на те, що минулу версію SE (2020) викотили без офіційної презентації, наступній моделі розробники хочуть присвятити повноцінний івент. У майбутньому компанія регулярно випускатиме нові продукти ранньою весною, так що майбутній захід почне нову яблучну традицію.

Яким буде майбутній iPhone SE 3, як буде виглядати, які фішки в ньому з'являться, і багато інших подробиць – зібрали в цьому матеріалі.

Дизайн

Практично всі витоки про майбутній пристрій єдині в тому, що iPhone SE 3 виглядатиме так само, як і нинішній iPhone SE (ну або iPhone 8). А це означає, що він запозичить дизайн з товстими рамками та 4,7-дюймовий дисплей і навіть кнопку Home з Touch ID.



1.jpg

За словами експертів, більш значні відмінності у "спеціальній" лінійці з'являться вже в майбутніх моделях. Ймовірно, наступний SE 4 надійде на прилавки магазинів вже в 2023 або 2024 році. Він виглядатиме як нинішнє покоління яблучних смартфонів – з чубчиком Face ID, безрамковим 5,5-дюймовим дисплеєм та плоскими гранями.

Характеристики iPhone SE 3

Нинішня варіація SE використовує чіп A13 Bionic. Тоді як майбутня модель, традиційно, має отримати найсучасніший мобільний процесор A15 Bionic, який також використовується в iPhone 13.

Характеристики
iPhone SE 2022
Екран: 4,7 дюйма
Акумулятор: 1821 мАг
Процесор: A15 Bionic
Камера: 12 Мп
Мобільний зв'язок: 5G
Пам'ять: 128, 256 ГБ

З моменту виходу першої версії SE, Apple завжди оснащувала лінійку найпередовішими чіпсетами. Тому ні в кого не залишається сумнівів, що корпорація зробить так само і в 2022 році.

#TEXT_ELEMENTS_1#

Судячи з витоків, розробники можуть збільшити обсяг накопичувача. SE 2020 продається в комплектаціях на 64 ГБ та 128 ГБ. Мінімальний обсяг пам'яті iPhone 13 дорівнює 128 ГБ. Ймовірно, що новинка також поставлятиметься з таким розміром пам'яті у найпростішій комплектації. І з 256 ГБ на борту у максимальній.

Головна фішка

Одна з небагатьох характеристик майбутнього iPhone SE 3, на яку вказують абсолютно всі інсайдери, – це підтримка п'ятого покоління зв'язку. Купертинівці роблять основну ставку на модуль 5G. У компанії розраховують, що ця фішка дозволить їм переманити дуже велику кількість Android-користувачів на "яблучну сторону".

Скільки буде коштувати iPhone SE 5G

На даний момент немає жодних чуток про ціну нового iPhone SE 3. Однак ця модель є найдоступнішою серед усіх яблучних смартфонів. Оскільки Apple зазвичай не змінює свою цінову політику, вартість новинки повинна залишитися колишньою – 399 доларів США без урахування податків і митних зборів. В Україні телефон обійдеться трохи дорожче.

Це все, що нам відомо про iPhone SE 3. Якщо інсайдери поділяться новими цікавими подробицями про гаджет, ми максимально оперативно повідомимо про них у нашому блозі Техно Їжак. Не пропусти :)


Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар