Як скачати фільми на iPhone?

Зміст

Заливати відео, таке як фільми на айфон, стало більш ніж актуальним. Так як скачати фільм на айфон, як дивитися фільми на айфоні та як скачати фільм на айфон безкоштовно?

У зв'язку з частими повітряними тривогами, похід у кінотеатр – це лотерея. Адже якщо тривога ввімкнеться під час сеансу, перегляд фільму припиниться щонайменше до закінчення повітряної тривоги, а співробітники попросять усіх залишити зал і кінотеатр закриється. Безпека понад усе – не посперечаєшся.

Ще одна причина рідше ходити в кіно – аварійні та планові відключення світла. Чесно кажучи, у мене навіть у думках немає з'ясовувати, чи кінотеатр працює під час відсутності світла, чи передбачені генератори на цей випадок. Але не подумай, зо я проти походів у кіно. Просто зараз для мене це не зручно.

Спеціальна ціна-14%
MNGD3
27 999 ₴
23 999 ₴
600 $

Проте завжди актуальним залишається завантажити фільми на айфон і дивитися їх у максимально зручній та комфортній для себе обстановці, не особливо залежачи від зовнішніх факторів. Вдома, по дорозі до офісу у метро або протягом довгої поїздки – головне, щоб PowerBank був завжди під рукою. Екран таки пристойно під'їдає батарею телефону. Ну і навушники звичайно ж мають бути – щоб не напружувати попутників і не втягувати їх проти волі у перегляд чергового шедевру кіноіндустрії.

Тож поговоримо сьогодні про те, як на айфоні фільми без інтернету дивитися, а саме, про популярні програми та сайти для завантаження відео контенту. Поїхали!


Додатки для офлайн скачування відео-контенту на iPhone

Інтернет-зв'язок не завжди надійний, особливо зараз. А іноді з'єднання може бути просто відсутнім. У зв'язку з цим давай розберемося як дивитися фільм без інтернету на айфоні, як дивитися завантажений фільм на айфоні і, нарешті, як скачати на айфон фільм без інтернету? Так-так, навіть так можна.

На допомогу у вирішенні цих актуальних питань приходять програми, які ти легко і, головне, безкоштовно можеш встановити на свій iPhone з App Store. Для наочності я вніс основні для мене додатки в таблицю, згадавши їх переваги та недоліки, а також різного ступеня можливості.



Додатки
  Apple TV+ Netflix MEGOGO Telegram Файли
Переваги Чудова оптимізація апаратного рівня;
Інтерфейс користувача відповідає мові дизайну Apple з чітко розташованими назвами фільмів;
Передоплаченим тарифним планом можна ділитися із 5 членами сім'ї;
Підтримка найновіших аудіовізуальних технологій, таких як HDR-відео, звук Dolby Atmos.
Один з найкращих сервісів для перегляду фільмів та серіалів онлайн, з можливістю скачувати контент офлайн на телефон;
Скачаний контент займає мінімум місця на смартфоні, та автоматично видаляється після перегляду.
Один з найпопулярніших сервісів потокового контенту в Україні, де можна ге лише купити чи орендувати фільм чи серіал, а й дивитися леоевізійні українські канали в прямому ефірі. Доступний як платний так і безкоштовний контент. Зручний та швидкий варіант того, як закачати фільм на айфон з попереднім завантаженням на комп'ютер, та послідуючим скиданням файлу в Телеграм на телефон. Скачування фільму з флешки, відкриття його за допомогою програми та перегляд прямо у додатку або за допомогою будь-якого іншого програвача на iPhone;
Можна зберігати фільми в Файл, викачуючи його прямо на айфон.
Недоліки Зберігання фільмів на пристрої триває лише 30 днів;
Серіали та фільми здебільшого платні.
Доступ до контенту є лише за платної підписки. Хоч у сервісі й є доступ до безкоштовного контенту, для комортного користування все ж необхідна платна підписка. Обмеження за розміром файлу складає 2 Гб. Для можливості закидати файли до 4 Гб потрібна платна підписка. Щоб зберігати та перекидати файли на телефон, потрібен зовнішній накопичувач із роз'ємом Lighting або Type-C, чи компʼютер.

Це був мій ТОП-5 застосунків, якими я особисто користуюсь у моменти блекауту. В більшості випадків цього більш ніж достатньо. Проте, якщо якісь з твоїх потреб вони не закривають – раджу поритися в магазині додатків Apple. Там точно є застосунок, який підійде саме тобі. А я поки розповім про кожен детальніше.


Apple TV+

Бібліотека фільмів не надто багата в цьому додатку, але інтеграцію даного продукту Apple з iPhone можна вважати ідеальною. Проблема того, як дивитися фільми в літаку на айфоні легко вирішується, адже можна як скачати фільм на телефон айфон, так і дивитися онлайн. Присутній як безкоштовний, так і платний контент, а також є можливість взяти фільм на прокат.


Netflix

Один з найпопулярніших стрімінгових сервісів у світі з унікальним контентом. У сервісу є як додаток для iPhone, так і доволі зручний сайт, через який можна відтворювати контент з будь-якої частини планети. Єдиним мінусом, як на мене, є відсутність додатку для Mac. А, ще одне – він платний. Але за хороше завжди доводиться платити. Тим паче, що при оформленні сімейної підписки ця сума зовсім мізерна.


MEGOGO

За допомогою цього додатка з будь-якого куточка світу, за наявності доступу до інтернету, ти отримуєш можливість офіційно сподивати український контент з якісною картинкою. І навіть якщо ти не дуже полюбляєш телевізійні програми, Megogo надає доступ до оренди фільмів та серіалів, що не виходять на TV. Тож питання, як подивитися фільм на айфоні, вирішене. Просто і естетично.


Telegram

Мабуть, це найзручніший спосіб скачати фільм або серіал на iPhone, але є обмеження за розміром файлу 2 Гб. Щоб збільшити цей ліміт до 4 Гб, потрібно проплатити підписку.

-14%
MQAH3
67 499 ₴
57 899 ₴
1 447 $
-3%
MQ293
55 664 ₴
54 199 ₴
1 355 $

Нескладна інструкція, як скачати і як дивитися фільми через айфон в Telegram виглядає так: Завантаж фільм або серіал на комп'ютер – Скинь його файлом у Telegram – Відкрий файл з iPhone. Готово! Вбудований плеєр телеграма тепер дозволить відтворення улюбленого контенту в режимі офлайн.


Файли

Заздалегідь підготовлена флешка з роз'ємом Lighting – ще одне джерело ненудного проведення часу за переглядом свіжого блокбастера чи улюбленого серіалу. І ще одне вирішення питання «як завантажити фільм у літак на айфон», наприклад. У цьому допоможе стандартний додаток Файли від Apple.

  • Підключи накопичувач до комп'ютера і перемісти цікавий для тебе фільм чи серіал зі сховища ПК на накопичувач.
  • Підключи флешку до iPhone.
  • Зайди у системний файловий менеджер "Файли".
  • У файлах на флешці знайди фільм і переходь до перегляду прямо у файлообміннику або за допомогою іншого додатка-програвача.

А якщо не хочеш заморочуватися з флешками і маєш достатньо великий обʼєм вбудованої памʼяті iPhone – можеш використовуючи браузер прямо на смартфоні скачати фільм відразу в додаток Файли на iPhone. Тільки не захоплюйся дуже – памʼять не резинова.


Сайти для скачування

Для перегляду контенту на iPhone можна скористатися не лише додатками, але й сайтами. У тому, як завантажити фільм на айфон з додатку, проблеми немає жодної. А ось чи можна завантажувати фільми та серіали з сайту та з якого? Про це поговоримо далі.

Основні на мою думку сайти для перегляду я вніс до таблиці, вказавши головні плюси та мінуси такого способу:



Сайти
  Netflix Amazon Prime Hulu Crunchyroll MEGOGO
Переваги Різні тарифні плани для передплати для різних типів користувачів; Інтеграція із голосовими командами Siri; Зручна організація фільмів на головній сторінці, виходячи з категорій; Комфортна навігація сайтом. Мінімальний тарифний план лише на 1 євро дорожчий, ніж у Netflix; Перегляд контенту до трьох пристроїв одночасно; Дивитися можна як у веб-браузері, так і в програмі Prime Video з айфону або айпаду. Велика комплектація телеканалів разом із доступними тарифними планами; Потокова бібліотека з тисячами серіалів та фільмів; Більшість нових серій вже наступного дня після виходу в ефір. Наявність безкоштовного та преміум тарифних планів; Необмежену можливість завантаження відео для офлайн перегляду; Для перегляду створення облікового запису не потрібно. Є доступ як до перегляду фільмів та серіалів стрімінгового сервісу, так і до телевізійного контенту головних українських телеканалів. Є платний та безкоштовний контент.
Недоліки Немає безкоштовної передплати; Відсутність класики кіно, для деяких кіноманів це неприємний сюрприз. Також відсутня безкоштовна передплата. У материнської компанії Disney більш розширений контент, але вона не працює в Україні. Сайт не для всіх, а лише для любителів японського аніме. Більшість цікавого контенту потребує плантої підписки.

Та давай розберемо докладніше основні особливості кожного з них.


Netflix

Цей сайт може похвалитися справді величезною бібліотекою фільмів та серіалів. А також зручністю використання за рахунок інтеграції з голосовими командами асистента Siri. Завдяки недорогій передплаті можна як завантажувати фільми через айфон, використовуючи додаток, так і дивитися в онлайн у будь-якому браузері на будь-якому пристрої.

До особливостей сайту можна віднести: назви фільмів організовані на головній сторінці за категоріями, відображення рекомендацій за допомогою штучного інтелекту на основі твоїх інтересів, преміальний план дозволяє дивитися фільми навіть у форматі 4K HDR, унікальний контент Netflix Originals.


Amazon Prime Video

Це основний конкурент Netflix. Але, на жаль, як і з Netflix, про те, як скачати фільм на телефон безкоштовно, мова не йде. Лише платні тарифні плани. Проте будь-яка якісна робота має бути оплачена. А Amazon, як і Netflix можуть цим похвалитися.

-17%
MHDC3
21 499 ₴
17 899 ₴
447 $

Особливості: можна дивитися як у браузері, так і в програмі Prime Video з айфону, а також на певних Smart TV, є можливість дивитися контент в онлайновому режимі після завантаження за допомогою програми Prime Video, є контроль витрати трафіку під час скачування та перегляду відео.


Hulu

У цього сайту не така велика бібліотека, як у того ж Netflix. Але оскільки Hulu є дочірньою компанією Disney, тобі буде доступний весь контент материнської компанії. Інтерфейс сайту розроблений із дуже плавною навігацією, є декілька тарифних планів як з рекламою, так і без, широка комплектація телеканалів із доступними планами передплати, завантаження можливе в деяких тарифних планах.


Crunchyroll

Це спеціальний сайт для перегляду та скачування аніме контенту. Наявність безкоштовного та преміум-плану – унікальна особливість цього сайту. Можна дивитися аніме відразу після виходу в Японії, підтримується потокова передача на кількох пристроях (потрібен преміальний обліковий запис), можливий перегляд навіть без створення облікового запису, підтримка трансляції на пристрій із великим екраном прямо з твого айфона.


MEGOGO

Megogo – це міжнародна компанія, яка надає доступ до потокового перегляду телефізійного контенту, спортивних трансляцій, фільмів та серіалів. Один з найбільших тримачів саме україномовного контенту. На 2021 рік у сервісу було більше 20 000 україномовних фільмів та серіалів. Тож раджу.

Оце й усе, що я хотів сьогодні розповісти. У тому, як скачати фільм на айфон 2022 і як увімкнути фільм на айфоні, тобі допоможуть вищезазначені програми та сайти. А в тому, як створити фільм на айфоні – додаток Photos, твій власний фотоархів та уява з фантазією.




Читати наш блог у Telegram
Популярні iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар