Як відновити Apple ID за номером телефону

Зміст

По суті, Apple ID – це такий собі паспорт в екосистемі Apple, без якого неможливо зв'язати всі твої «яблучні» девайси, встановити застосунок, що сподобався, або зробити покупку. Епловські програми, ті ж FaceTime та iMessage, також відмовляться працювати, якщо не авторизуєшся.

Але що робити, якщо забув пароль від Apple ID? Не варто зневірятися! Є способи відновлення, або зміна на той, що більш запам'ятовується, наприклад. Про них і йтиметься у сьогоднішньому матеріалі. Поїхали!


Відновлення та скидання пароля Apple ID

Операцію відновлення пароля можна здійснити трьома способами: за допомогою офіційного сайту, за допомогою телефонного номера і, звернувшись в службу підтримки від купертинівців.


Спосіб 1: офіційний сайт

При цьому способі повинні бути доступні раніше зареєстровані тобою телефон і пошта. Все в порядку? Тоді можна приступати до відновлення:

  1. Спочатку зайди на офіційну сторінку Apple ID.
  2. Потім натисни «Увійти в обліковий запис».
  3. Наступний етап – тапаєш на «Забули Apple ID або пароль?».
  4. Далі вводиш Епл айді.
  5. Якщо забув, кликаєш на «Знайти його».
  6. Вносиш особисту інформацію.
  7. Вводиш зареєстрований номер телефону.
  8. Обираєш «Я хочу скинути пароль».

Готово! Тепер можна скинути старий пасворд і створити новий.


Спосіб 2: за номером телефону

Тут допоможе опція двофакторної аутентифікації та гаджет із довіреним номером телефону. На сайті верифікації введи свій Apple ID та натисни на «Продовжити». Потім впиши ключ, отриманий під час налаштування.

Супер ціна-12%
MQ9U3
57 499 ₴
50 399 ₴
1 260 $
Супер ціна-8%
MQ1F3
52 499 ₴
48 399 ₴
1 210 $

Половину шляху пройдено. Далі вибери пристрій, на який повинен прийти код перевірки. У відповідну графу введи цей код (він прийде на довірений пристрій). Готово! Скидай пасворд.


Спосіб 3: звернення до Support Apple

Якщо жоден із вищезазначених способів не допомагає, завжди можна звернутися до служби підтримки Apple. Тут є ціле меню окремо для кожного «яблучного» пристрою.

Наприклад, для Mac доступні такі опції (крім скидання пароля Apple ID):

  • усунення несправностей із сховищем iCloud;
  • замок активації;
  • допомога із ключем допуску;
  • отримання копії даних Apple ID.

І це лише деякі з тем у розділі підтримки. Вибираєш потрібну і дотримуєшся інструкцій.


Як змінити пароль Apple ID якщо не пам'ятаєш старий?

Якщо ти вже перебуваєш у своєму Apple ID, зміна password займе мінімум часу. Тільки є одна умова: має бути включений інтернет. У «Налаштуваннях» натисни «Обліковий запис Apple ID».

-20%
MQ023
56 406 ₴
45 399 ₴
1 135 $
Спеціальна ціна-17%
MPVN3
31 999 ₴
26 499 ₴
662 $

Далі у вкладці «Пароль та безпека» обери «Змінити пароль». І, нарешті, двічі введи новий та підтверди дію. Готово! Тепер ти знаєш, як змінити пароль Apple ID якщо не пам'ятаєш старий.


Що робити, якщо забув пароль Apple ID?

Скинути пароль за такого варіанта розвитку подій допоможе програма Apple Support. Все, що потрібно, це номер та гаджет друга. Так, номер має бути у списку довірених.

Отже, відкрий або завантаж застосунок підтримки. Наприкінці списку знайди «Інструменти підтримки» – «Скинути пароль». Потім тапни на «Інший Apple ID». Впиши свій ідентифікатор і тисни на «Далі». Інструкції на екрані виведуть тебе до скидання старого пароля, який ти забув.


Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні iPhone сьогодні:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар