AirPods 3 вийдуть у травні. А з ним, новий тариф Apple Music HiFi

Кілька найвідоміших інсайдерів зі світу Apple стверджують, що корпорація готується найближчим часом випустити свої новенькі бездротові навушники AirPods 3 і додаткову підписку на музичний сервіс Apple Music HiFi.

Подейкують, що гаджет і підписка на стрімінговий сервіс з'являться вже до кінця травня, або на початку червня. Але окремою презентації для цих продуктів чекати не варто. Найімовірніше, новинки тихо представлять прямо на офіційному сайті в прес-релізі або в рамках конференції WWDC 2021.

Що таке Apple Music HiFi та навіщо він потрібен?

Це новий тариф в Apple Music з підтримкою найвищої якості звучання – HiFi. Нова фішка буде входити в уже існуючий сервіс Apple Music, розробники не стануть створювати окремий додаток.



ezh|864х452-1.jpg

Ціна передплати теж не зміниться, персональна пропозицію буде коштувати 9,99 доларів в США за місяць користування (інформація на даний момент є тільки про тарифи в Америці).

Простіше кажучи, це буде все той же Apple Music, тільки ось спеціальна HiFi підписка дасть можливість слухати музику в найкращій якості. Ймовірно, купертинівці додадуть підтримку технологій Dolby Atmos та Dolby Audio (професійне звучання).

Експерти кажуть, що вихід Apple Music HiFi – це відповідь Яблучної компанії на нещодавню появу Spotify HiFi. Конкурент Купертіно раніше запустив схожу пропозицію для своїх користувачів.



ezh|864х452-2.jpg

Насолодитися HiFi музикою можна буде лише за допомогою тих гаджетів, які цю фішку підтримують. До таких сьогодні відносяться деякі навушники AirPods, більшість сучасних колонок, аудіосистем та навіть телевізорів.

AirPods 3: якими будуть нові бездротові навушники?

Інсайдери стверджують, що разом з новою підпискою розробники Apple випустять і третє покоління AirPods. Гарнітура замінить попередні AirPods 2, які вийшли ще в 2019 році.

Експерти наближені до корпорації говорять, що майбутні навушники не отримають змінних силіконових амбушюр та функції активного шумозаглушення. Вони будуть повністю пластиковими, але дуже схожими на AirPods Pro.

Ось такі ось приємні новини у нас є для меломанів. Вже скоро улюблені треки можна буде послухати в ще кращій якості за все ту ж ціну і в новеньких AirPods 3. У мене вже аж слинки біжить :)


Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Актуальні моделі AirРods:
Коментарі
Додати коментар