Apple Watch 7. Все про новий годинник Apple

Погодься, дизайн Apple Watch вже давно приївся. Кожна нова модель яблучних годин зовні схожа на попередні, і з якоїсь дивної причини розробники довго не хотіли цього міняти. Ймовірно, у Купертіно, як завжди, є свої плани на розумний гаджет.

І ці плани втіляться вже в наступному поколінні смарт-годинників. Зустрічаємо Apple Watch 7 - найбільшу революцію від Apple за останні 6 років!

Як будуть виглядати Apple Watch 7?

Днями інсайдери злили в мережу дуже правдоподібні рендери сьомого покоління розумних годин від купертинівців. За їх словами, картинки створені на основі реальних заводських креслень, в них немає ні краплі вигадки. Ну що ж, з такою собі підозрою, але все-таки повіримо їм.



1ezh|864х452 копия.jpg

Що ми побачили? Зовні Apple Watch 7 будуть виконані в сучасному яблучному дизайні, дуже схожому на iPhone 12, ну і відповідно на легендарний iPhone 4s. Бічні грані будуть плоскими. Корпус - прямокутний (майже квадратний) із закругленими краями.

З правій грані нікуди не поділося колесо Digital Crown і багатофункціональна кнопка. Хоча експерти обіцяли, що колесо приберуть. На лівому боці як і раніше залишаться динаміки. Захисна решітка під них стала помітно більше, чи означає це, що звук стане краще або голосніше - важко сказати.

Ремінець, судячи з рендерів, не змінився. Інсайдери стверджують, що габарити пристрою складуть 44x38x9 мм, дисплей отримає діагональ 1,8 дюйма. Екран помітно збільшиться в порівнянні з Apple Watch 6.



Що ще зміниться?

Подейкують, що завдяки новому корпусу розробникам вдасться помістити більш ємний акумулятор. Watch Series 6, як і Apple Watch Series 5, працюють на одній зарядці 18 годин. Багатьом власникам цього недостатньо, адже щовечора доводиться підживлювати годинник.



3ezh|864х452 копия.jpg

Все б нічого, якби купертинівці не додали фішку відстеження якості сну. На жаль, користуватися нею регулярно не виходить через нестачу автономності. Яблучна компанія відмінно розуміє, що час роботи від батареї - слабке місце Apple Watch і це потрібно терміново виправляти.

Акумулятор також можуть збільшити завдяки тому, що приберуть дуже об'ємний вібродвіжок Taptic Engine. Розробники вважають, що він займає невиправдано багато місця. Так, деякі користувачі його обожнюють, але більшість власників розумного аксесуара користується ним дуже рідко.


Нових цікавих можливостей в Apple Watch 7 очікувати не варто. Яблучники в цьому році зроблять акцент на новому дизайні і більш живучої батареї. Раніше повідомлялося, що гаджет може обзавестися двома крутими фішками для моніторингу здоров'я - вимір рівня цукру без проколу шкіри і вимірювання артеріального тиску.

Над цими функціями зараз дійсно ведеться робота, але вони, швидше за все, в Watch Series 7 не з'являться. По-перше, розробники ще не довели до розуму ці фічі. По-друге, аж надто багато нововведень отримає нове покоління наручного пристрою - зовсім не схоже на Apple.



2ezh|864х452 копия.jpg

Інші характеристики:

  • Процесор: S7
  • Обсяг пам'яті: 64 ГБ
  • Бездротовий зв'язок: Bluetooth 5.0 і Wi-Fi 6
  • Версія операційної системи: watchOS 8

Коли вийде Apple Watch 7

Зазвичай Apple представляє свої смарт-годинники у вересні. Тому і в цьому році ми очікуємо їх реліз вже в першому місяці осені. Швидше за все, компанія не стане збільшувати ціну на гаджет, він як і раніше обійдеться від 399 доларів за саму скромну комплектацію в США. У нашій країні, враховуючи логістику, податки та інші витрати, вартість девайса буде трохи вище.

Ми розповіли всю найцікавішу і правдоподібну інформацію про Apple Watch 7. Що з цього дійсно збудеться, а що виявиться вигадкою інсайдерів - дізнаємося вже восени. А поки ми будемо і далі збирати всі чутки про розумні годинники, щоб поділиться ними з тобою. Всі найактуальніші новини ти зможеш знайти в нашому блозі або Telegram-каналі.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Додати коментар