Що покаже Apple на презентації в жовтні: новий MacBook Pro 14 і AirPods 3

Зазвичай корпорація Apple кожної осені проводить два івента. У цьому році один з них вже відбувся. У вересні нам показали новенькі iPhone 13, Apple Watch 7 і два iPаd. Інсайдери говорять, що другий захід відбудеться в жовтні, з тижня на тиждень. І на ньому нам покажуть просто неймовірні новинки. Зараз поговоримо про них докладніше.

Що ще представить корпорація Apple цієї осені?

Про те, що жовтнева презентація обов'язково відбудеться, заговорив відомий експерт Марк Гурман з видання Bloomberg. Він упевнений, що головною новинкою майбутнього заходу стануть комп'ютери Мас. І це цілком очікувано, адже їх щороку показують восени.



864х452_01.jpg

У минулому році івентів було три. Так вийшло через пандемію, затримки в поставках і проблем у виробництві. Наприклад, вперше в історії корпорації реліз iPhone перенесли на жовтень. Цього року все повернеться на свої місця. Що ми побачимо?

MacBook Pro з найпотужнішим процесором в світі

Першими і головними новинками стануть відразу дві моделі "професійного" яблучного лептопа. Перший варіант отримає 14-дюймову діагональ екрану, а другий вийде з 16-дюймовим дисплеєм.

Ноутбуки працюватимуть на базі поліпшеної системи-на-чіпі М1Х. До слова, це не фінальна назва процесора, так його називають інсайдери. Чіпсет буде складатися з восьми високопродуктивних ядер і двох ефективних. Додатковий графічний процесор отримає 16 або 32 ядра, в залежності від комплектації.



864х452_02.jpg

Об'єм оперативної пам'яті значно розшириться до 64 Гб. Наприклад, в торішньому чипі М1 встановлено тільки 16 Гб оперативки. Ходять чутки, що в MacBook Pro повернеться магнітний конектор для зарядки MagSafe, порт HDMI і слот під карти SD. Розробники вирішили також прибрати сенсорну панель Touch Bar і повернути на її місце фізичні клавіші "F1-F12".

Екрани майбутнього лептопа будуть виготовлені за технологією mini-LED. Завдяки цій фішці картинка буде дуже гарною, контрастною і насиченою. Крім цього, MacBook Pro зможуть похвалитися новим "кутастим" дизайном з плоскими гранями, як y iPhone 13.

Mac mini Pro – довгоочікуване оновлення

Експерти впевнені, що Apple готує до випуску свіженький Mac mini 2021. Він отримає такі ж характеристики, що й MacBook Pro, включаючи систему-на-чіпі М1Х. Компактний комп'ютер буде виконаний в новому дизайні зі скла і металу.


На його корпусі з'явиться чотири роз'єми – Thunderbolt 3, Ethernet, два USB-A і HDMI. В якості порту для зарядки в "мініку" буде використовуватися все той же конектор MagSafe.

AirPods 3 – нове покоління гарнітури в знайомому дизайні

Аналітики обіцяли нам вихід навушників ще в минулому році. Але Apple їх так і не представила. Ймовірно, це станеться вже в цьому місяці. З чуток, AirPods 3 запозичать дизайн у "Pro"-версії, проте з невеликими змінами. У них не буде силіконових вкладишів.



864х452_03.jpg

Вони будуть перевершувати друге покоління бездротової гарнітури в якості звуку і тривалості роботи. Відомий інсайдер Мінг-Чі Куо впевнений, що компанія також залишить у продажу AirPods 2. Тому в наступному році вибрати собі яблучні навушники буде дуже непросто. Аж надто велику різноманітність пропонують купертинівці.

Якщо інсайдери не помиляються в своїх прогнозах, то з дня на день Apple розішле запрошення на другий осінній івент. Зазвичай вона робить це за тиждень до самого заходу. Швидше за все, на цей раз він відбудеться онлайн, як і презентація iPhone 13.


Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар