Гарнітури Plantronics. Як підключити?

Забули про вічну класику? Пам'ятаєш, як у тренді були гарнітури. До речі, компанія Plantronics з'явилася ще 1961 року в США. Професійні гарнітури - зручний інструмент для забезпечення зв'язку в різних робочих умовах. Давай розбиратися, які вони бувають, і як їх під'єднати: дротовими та бездротовими способами.

Детальніше про професійні гарнітури Plantronics

Гарнітура створює комфортні умови для робочих дзвінків, взаємодії з колегами і роботи за комп'ютером. Особливо зручно використовувати подібні пристрої для облаштування Сall-центрів.

Plantronics має роз'єм швидкого відключення від телефона. Якщо ти відходиш від свого робочого місця з гарнітурою, співрозмовник залишається на лінії, що дає змогу продовжувати діалог. Перш ніж розібратися, як під'єднати гарнітуру Plantronics до телефона, потрібно зрозуміти, які є види.

Гарнітури з класичним наголов'ям

Гарнітура з наголов'ям зручна для тривалої роботи. Кріплення на пристрої регулюються, а девайс відмінно підлаштовується під форму голови. Ще пара плюсів: легка вага і зручні подушечки. Завдяки цьому постійне носіння не приносить дискомфорт.

Гарнітури з вушним кріпленням

Гарнітури з вушним кріпленням мають низку переваг. Вони зручні та надійні, не випадають з вух під час руху і забезпечують хорошу якість звуку.

Гарнітури-трансформери

Універсальні моделі, які можуть використовуватися як у вигляді вушних, так і класичних.

Підключення професійної гарнітури Plantronics (P-серія)

Бренд Plantronics випускає серію гарнітур (Р), яка під'єднується до системного телефону бренду Nortel. За конструкцією девайси такі ж як Encore і Supra Plus H-серії. Відмінності тільки в електричних характеристиках.

Р-серія гарнітур підключається до телефонів без адаптера. Кабель навушника має роз'єм QD. Щоб під'єднати до телефона, потрібен шнур-перехідник з QD на модульний роз'єм 4P4C.

Підключення професійних гарнітур (Н-серія)

Гарнітура H-серії під'єднується кількома способами до різних пристроїв:

До телефонної лінії за допомогою кабелю гарнітури до роз'єму RJ-9 телефону. До апаратів Avaya - за допомогою шнура-адаптера HIS. До спеціалізованих пристроїв за допомогою кабелю з роз'ємом QD.

Перед під'єднанням необхідно переконатися в сумісності гарнітури та пристрою, до якого вона під'єднується. Також рекомендуємо використовувати оригінальні гаджети Plantronics.

Підключення гарнітури для малого офісу (серія SOHO)

Гарнітура з номеронабирачем має вигляд, як маленький телефон, розміром приблизно з долоню. Може підключатися до аналогової лінії ATK.

Другий тип гарнітури, яка підходить для облаштування малого офісу - це апаратура з адаптером. Її можна використовувати також як трубку. Для більшості телефонів адаптерам потрібне додаткове живлення. Найчастіше у вигляді батарейок.

Бездротові гарнітури

Це одне з найзручніших і найсучасніших рішень. Підключення здійснюється двома способами: через DECT-технологію і USB.

Author photo
Автор статті Анна Туманова
Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар