iMac 27'' 2022. Всі подробиці майбутньої новинки

iMac – це стильні моноблоки від Apple, які поєднують у собі потужну начинку та зручний форм-фактор. Їх часто називають ідеальним комп'ютером для дому чи офісу, і це не просто так. iMac підійдуть для будь-яких повсякденних сценаріїв на кшталт перегляду відео, соцмереж, серфу в інтернеті та невибагливих іграшок.

Крім цього, яблучні моноблоки легко впораються з робочими завданнями. Базовий монтаж відео, організація таблиць, написання тексту, документів та звітів – не проблема. Перевага моноблоків полягає в тому, що вони значно економлять простір на столі та під ним. З них не стирчать десятки проводів та перехідників і вони справді круто виглядають.

У 2021-му Apple представила дуже стильний і тонкий 24-дюймовий моноблок власного виробництва. Він отримав чіп М1, а разом із ним високу продуктивність. Подейкують, що цього року купертинівці перевершать самі себе і представлять ще більш сучасний комп'ютер на 27''. Ось, що про нього говорять інсайдери.

Дизайн iMac 2022

Експерти впевнені, що новинка виглядатиме практично так само, як і попередник 2021 року. А це означає, що користувачі отримають дуже тонкий акуратний корпус із широким вибором яскравих кольорів.


Можливо, інженери спробують зменшити товсте "підборіддя" унизу. Але не варто очікувати, що iMac 27''2022 буде зовсім безрамковим. Новинка має замінити актуальний на сьогодні 27-дюймовий iMac на базі Intel. Це одна з останніх версій, яка досі виробляється з використанням чужих процесорів.

Ходять чутки, що лицьові рамки моноблока будуть чорними. У такому випадку, дизайнери намагатимуться змінити кольори задньої частини корпусу. З'являться стриманіші кольори – чорний, коричневий. Або ж дизайнери перенесуть всі відтінки з попередника, але зроблять їх трохи темнішими.

Дисплей iMac 2022

Значне нововведення торкнеться екрана комп'ютера. 27-дюймовий iMac буде оснащений mini-LED дисплеєм з більш яскравою палітрою кольору і глибоким чорним. Крім того, він підтримуватиме технологію ProMotion з частотою оновлення до 120 Гц.


ezh|864х452.png

Остання фішка забезпечить плавну картинку в іграх та спортивних трансляціях. За деякими чутками, купертинівці тестували Face ID для iMac Pro. Однак поки неясно, чи увійде сканер обличчя до фінальної версії апарату.

Начинка iMac 2022

iMac 2022 зможе похвалитися великим набором роз'ємів. Серед них будуть USB-C/Thunderbolt, слот для SD-карт, порт HDMI та Ethernet, вбудований в адаптер живлення, як у 24-дюймовому попереднику.

Характеристики iMac 27'' 2022:

  • Дизайн – тонкий корпус, чорні рамки на лицьовій панелі та барвиста задня стінка корпусу;
  • Дисплей – 27 дюймів, mini-LED, ProMotion із частотою оновлення до 120 Гц;
  • Порти – USB-C/Thunderbolt, слот для SD-карт, HDMI та Ethernet;
  • Процесори – M1 Pro та M1 Max;
  • Ціна - від 2000 $ (у США без урахування податків);
  • Дата виходу – весна чи осінь 2022-го.


Майбутній моноблок матиме просунуті чіпи M1 Pro і M1 Max, які раніше вже представили в MacBook Pro 2021. Є ймовірність, що розробники також приготували для користувачів сюрприз у вигляді додаткової модифікації системи-на-кристалі.

Ціна та дата виходу iMac 2022:

Вартість базового iMac 2022 буде починатися приблизно з 2000 доларів у США без урахування податків. Природно, в Україні ціна буде трохи вищою через витрати на транспортування та податки.

Моноблок представлять вже на першій весняній презентації цього року. Вона пройде наприкінці березня чи на початку квітня. Хоча деякі аналітики стверджують, що комп'ютер з'явиться раніше осені. До речі, постачальники Apple вже почали виробляти деталі для майбутнього пристрою, тому реліз не за горами.


Читати наш блог у Telegram
Популярні iMac:
Коментарі
Додати коментар