Як «Техно Їжак» допомагає ЗСУ та волонтерам. Другий звіт

У цей нелегкий для всієї країни час ми продовжуємо об’єднуватися, щоб наші хлопці та дівчата на передовій змогли наваляти оркам як слід! Компанія «Техно Їжак», звісно, теж не стоїть осторонь і допомагає боронити нашу неньку.

Тож гортай-читай звіт про наші свіжі донати. Кажуть, що такі штуки надихають та підсилюють віру в перемогу. Перевіримо?


Разом до перемоги!

Наша команда невтомно працює для того, щоб «хароших рускіх» ставало дедалі більше! Й ось, як ми це робили минулого місяця.



2-1-ezh|864х452.png

Чотири доволі круті планшети Samsung Galaxy Tab та iPad 9 відправились на нуль (вартість складає близько 55 000 грн). Туди ж попрямували три зовнішні акумулятори (ще плюс 37 875 грн). Усе це допоможе хлопця та дівчатам на передовій бути більш мобільнішими та краще бачити ситуацію з неба.

Багато наших друзів наразі знаходяться на фронті, і ми регулярно допомагаємо екіпіруванням, гаджетами та всім, чим можемо, кожному з них. Цього разу ми екіпірували одного такого бійця (приблизно 10 000 грн). А ще — надали кошти для ремонту автомобіля військових у його підрозділі (10 000 грн).

Автомобілі на фронті — це взагалі найпопулярніший запит, адже вони найчастіше потрапляють під обстріли та виходять із ладу. Тож коли бачите збір на авто для військових — донатьте обов’язково!





Ну і, нарешті, дрон Mavic 3 надійшов на передову (101 155 грн). Завдяки цій пташечці можна чекати ще більше точних ударів від ЗСУ та ще більші цифри в щоденному звіті Міністерства оборони про втрати ворога! Загальний кошт нашої допомоги з моменту попереднього звіту склав 213 720 грн.

Ми продовжуємо працювати та допомагати своїм на передовій. А сьогодні «свої» – це кожен хлопець і кожна дівчина, яка боронить нашу країну. Тож не забувай донатити й ти. Можна не відмовляти собі в улюбленій каві, але поки бариста її готує — закинь щось і на ЗСУ.





А ще — можна придбати патріотичні стікери від Pico, бо 100% їх вартості йдуть на допомогу бійцям. Тільки разом ми переможемо!

Щиро дякуємо всім, хто купує гаджети в «Техно Їжак» і дає нам можливість робити свій внесок у допомогу. Без вас ми — ніяк. Обіймаємо. Усе буде Україна!




Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар