Як перенести музику на iPhone з комп'ютера, iTunes, iTools: корисні поради

Зміст

Завантаження і прослуховування музики на комп'ютері, формування плейлистів і власної музичної колекції актуальних виконавців і творів, що стали вже класикою, – все це прекрасно. Але улюблені треки та альбоми інколи хочеться послухати і в навушниках на своєму iPhone, – чи займаєшся ти ранковою пробіжкою, тренуєшся у спортзалі або їдеш у громадському транспорті на роботу.

У сьогоднішньому матеріалі я розповім про різні способи того, як завантажити пісню на айфон, а також наведу приклади, як скинути музику на айфон без айтюнс. Поїхали!


Як перенести музику з комп'ютера на iPhone: прості способи

Музичні треки на твій iPhone можна завантажити як безпосередньо, використовуючи відповідні програми, так і за допомогою посередників – хмарних сервісів.

Спеціальна ціна-16%
MTP23
36 999 ₴
31 199 ₴
780 $
Спеціальна ціна-16%
MPUF3
31 999 ₴
26 899 ₴
672 $

Серед способів, як залити музику в iphone, я зупинився на трьох найпростіших без «танців з бубном»:

  1. За допомогою iTunes.
  2. Використовуючи файловий менеджер iTools.
  3. За допомогою хмарних сервісів.

У кожного з них є як плюси, так і мінуси. Але всіх їх об'єднує той факт, що вони абсолютно безкоштовні.


Як до iTunes додати музику з комп'ютера

Більшість користувачів iPhone недолюблюють сервіс iTunes через те, що він довго синхронізується з пристроєм і повільно завантажує контент. Але процес взаємодії з сервісом можна спростити.

Як завантажити з айтюнса музику на айфон швидше? Для цього потрібно відключити всього один параметр у налаштуваннях. Врахуй те, що при відключенні одного повзунка ти станеш вручну керувати медіатекою, а музика з Apple Music та інших сервісів зникне.

Якщо ти любиш Apple Music і не готовий прощатися зі своєю улюбленою добіркою треків, – не хвилюйся. Після того, як ти швидко завантажиш треки на свій пристрій, зможеш знову все увімкнути і всі файли повернуться до плейлиста.

Спеціальна ціна-12%
MU0Y3
41 999 ₴
36 999 ₴
925 $
-20%
MQ023
56 406 ₴
45 399 ₴
1 135 $

Отже, ось як закачати музику на айфон з компа через iTunes і, що не менш важливо, швидко:

  • Відкрий програму iTunes на своєму Mac або Windows PC;
  • На iPhone перейди в меню «Налаштування», далі в розділ «Музика» та відключи повзунок «Медіатека iCloud»;
  • Підключи свій iOS пристрій до комп'ютера та вибери в iTunes підключений смартфон у вікні програми;
  • У вкладці «Огляд» активуй пункт «Обробляти музику та відео вручну» і натисни «Застосувати»;
  • Вибери потрібні файли та перекинь їх у колонку «На моєму пристрої» і натисни «Застосувати».

Відразу після цього відбудеться швидке завантаження музики на твій гаджет Apple. До речі, деякі треки можуть не скопіюватися в медіатеку iTunes через те, що програма підтримує не всі формати аудіо. Це варто враховувати.

Дотримуючись інструкції, ти значно скоротиш час передачі даних і швидше отримаєш задоволення від своїх улюблених треків. Крім цього, ти не будеш синхронізувати непотрібні зараз файли, а значить – нічого не зіб'ється і не загубиться. Тепер ти знаєш не тільки як завантажити з айтюнса музику на айфон, але і як це зробити швидко.


Як скинути музику на iPhone за допомогою iTools

У кожної програми є альтернативні варіанти і iTunes – не виняток. Якщо ти не хочеш морочитися з тонкощами ручного управління для прискорення процесу завантаження треків, можна спробувати скинути музику на айфон без айтюнс за допомогою програми iTools. Це безкоштовна програма з можливістю встановлення платної версії з розширеним функціоналом.

До переваг програми можна віднести більш спритну роботу, а також той факт, що прога не вимагає синхронізації, а це значно економить час. По суті, iTools – така собі спрощена версія iTunes зі своїми перевагами і недоліками.



ti 864x452 3.png

Ось, власне, як відправити музику на айфон за допомогою iTools:

  1. Встанови iTools, завантаживши з офіційного сайту ThinkSky.
  2. Підключи свій iPhone до комп'ютера Mac або ПК на Windows за допомогою кабелю.
  3. Збоку на панелі вкладок натисни на «Music», а вгорі клацни на «Import».
  4. Познач трек, готовий до завантаження.

Готово! Залишається дочекатися закінчення завантаження музики на твій «яблучний» смартфон. Що цікаво, треки потрапляють ні куди-небудь, а прямо в «рідний» епплівський застосунок «Музика». І ще, за наявності флешки з iTools, програмою можна користуватися будь-де, навіть без встановлення на комп'ютер.

У цього способу, як завантажити музику на айфон безкоштовно, є і певні мінуси. В iTools не вдасться організувати музичну колекцію на зразок iTunes з додаванням обкладинок, прописуванням або редагуванням метаданих і створенням плейлистів. Тут вже потрібно визначитися, наскільки це важливо для тебе. Зрештою ті ж ID3-теги до кожного твору можна прописати в рамках поточної операційки пристрою.

І ще, якщо ти вже використовував iTunes для скачування того чи іншого треку і завантажив ту саму пісню (з тими самими метаданими) за допомогою iTools, – у цьому разі обидва треки опиняться в епплівському застосунку «Музика».


Як скинути музику на iPhone через інтернет

Свою фонотеку можна зберігати не тільки на комп'ютері, а й у хмарних сервісах. Перед тим, як завантажити пісню на айфон, вибери хмару. Той самий iCloud ти можеш використовувати як місце для резервної копії даних з айфона і чогось важливішого. А інші сервіси, такі, як, наприклад, Google Drive (15 ГБ), Dropbox (2 ГБ) або OneDrive (5 ГБ) – для музики. І все це абсолютно безкоштовно.

Спеціальна ціна-13%
MTUX3
47 999 ₴
41 699 ₴
1 042 $
Спеціальна ціна-17%
MPV03
31 999 ₴
26 499 ₴
662 $

Але перейдемо до практики. Ось як відправити музику на айфон через інтернет:

  1. Насамперед завантаж треки зі свого комп'ютера в хмару будь-якого з перерахованих вище сервісів.
  2. Далі займися встановленням програми хмарного сервісу на iPhone з App Store.
  3. Сховище також можна відкрити у браузері.
  4. Пройди авторизацію.
  5. Скачай улюблену музику на свій «яблучний» гаджет.

Готово! Найголовніше при використанні цього методу – доступ до інтернету. Не потрібно знати про те, як закачати музику на айфон з компа. Не потрібен кабель і прив'язка до цього самого комп'ютера. Завантажуй треки де завгодно в міру потреби. Тільки подбай про наповнення своєї «хмарної» фонотеки перед тим, як як залити музику в iPhone.


Висновок

Музична колекція твого «яблучного» смартфона може поповнюватися новими треками, якщо знаєш, як відправити музику на айфон. Використовуй будь-який з трьох представлених вище способів того, як завантажити музику на айфон безкоштовно, і слухай улюблені треки де і коли завгодно без додаткових витрат.

Author photo
Автор статті Олексій Зехов
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Показати всі
Коментарі
Додати коментар