iOS 15 Beta 1. Як відкотитися на стабільну версію iOS 14.

Нещодавно вийшла iOS 15 Public Beta 1 і дуже порадувала нас новими фішками. Тим не менш, вона ще не готова до повсякденного використання, адже в ній трапляються баги і помилки системи. Що в загалом не дивно для першої публічної бети. У розробників є ще принаймні 2 місяці, щоб виправити вся "косяки". Саме для цього бета-тестування і запускається.

Раніше ми вже розповідали, як встановити iOS 15 Public Beta 1 для тих, кому вже зараз не терпиться спробувати щось новеньке. Ми попереджали, що вона працює не зовсім ідеально, і її не слід встановлювати на свій повсякденний iPhone.

MHDM3
23 499 ₴
26 799 ₴
670 $

Сьогодні ж поговоримо про те, як відкотиться з "сирої" iOS 15 на стабільну iOS 14. Ну, якщо ти все ж переоцінив свої сили і виявився не готовий до "сирого" продукту.

Як відкотитися з iOS 15 Public Beta 1 на iOS 14

Відверто кажучи, будь-яка тестова збірка ніколи не відрізнялася стабільністю роботи. Найчастіше, у iPhone з попередньо встановленою бета-версією прошивки з'являються проблеми з тривалістю роботи від акумулятора.

Нерідко користування супроводжується дрібними збоями, особливо в камері і нових фішках. Це нормально. Саме тому Apple нікому не радить встановлювати пробні операційки на свої основні гаджети.



1ezh_864х452.png

Якщо ж цікавість узяла гору над тобою, і ти все ж поставив Public Beta або будь-яку іншу "сиру" версію – ми поспішаємо тебе порадувати, не все втрачено. Можна легко повернутися на попередню прошивку за допомогою Mac або ПК на Windows.

Як відкотитися на iOS 14 за допомогою комп'ютера:

  • Відкрий Finder (на Mac) або iTunes (на ПК)
  • Підключи свій iPhone до комп'ютера через кабель
  • Переведи гаджет в режим відновлення

Щоб це зробити, на підключеному кабелем до комп'ютера iPhone затисни та утримуй кнопку гучності "+" і кнопку включення протягом 10 секунд. Коли екран згасне, відпусти "+", але продовжуй утримувати "Power".

  • Далі трохи почекай, сервіс Finder (на Mac) або iTunes (на ПК) автоматично запропонує відновити смартфон
  • У вікні вибери "Відновити"
  • Почекай, поки закінчиться процес відновлення

-7%
MGJ83/MGH93
24 999 ₴
23 199 ₴
580 $

До речі, все це можна зробити навіть без комп'ютера – прямо на твоєму iPhone. Правда, спосіб відновлення залежить від моделі яблучного телефону.

На iPhone 8 і більше нових моделях аж до iPhone 12 необхідно натиснути і різко відпустити кнопку збільшення гучності, а відразу ж після цього – кнопку зменшення гучності. Потім трохи потримай палець на клавіші включення. Через деякий час на екрані з'явиться картинка режиму відновлення.



2ezh_864х452.png

Ну ось і все. Після цієї нескладної інструкції ти зможеш повернути собі стабільну операційну систему. А потім не забудь відновити всі свої дані з резервної копії хмари iCloud. Сподіваємося, ти не забув створити бекап перед установкою бета-версії, інакше про важливу інформацію доведеться забути.



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар