Спам в SMS. Як позбутися спам-повідомлень на iPhone

Перед вихідними, кожним святом і особливо Днем народження нам приходить якась жахлива кількість спамових повідомлень від магазинів, сайтів, піцерій і багатьох інших закладів. Іноді доводиться годинами видаляти всі повідомлення, адже більшість з них не несуть жодної користі.

Зрозуміло, що ми самостійно даємо свій номер іншим компаніям, коли реєструємося в програмах лояльності для отримання знижок. Але натомість, найчастіше, отримуємо більше спаму, ніж корисних пропозицій. Сьогодні поговоримо про декілька способів позбутися від цього сміття.

Блокуємо контакт

Часто розсилка повідомлень приходить з одного єдиного номера компанії. В такому випадку, можна просто заблокувати той самий контакт на твоєму iPhone.



1ezh|864х452.jpg

Як заблокувати абонент:

  • Відкрий СМС від цього номера
  • Тапни по іконці абонента
  • Перейди в Інфо – Блокувати абонента

Сортування повідомлень

Але частіше буває, що той самий номер є невідомим (прихованим). В такому випадку, його не можна заблокувати. Що ж робити? Найлегше впорядкувати СМС по відправнику – відомому і невідомому.



2ezh|864х452.jpg

Як відфільтрувати повідомлення:

  • Перейди в Параметри – Повідомлення
  • Прогортай вниз і тапни на пункт "Фільтрувати відправників"

Тепер ти хоча б будеш розуміти наскільки важливе вихідне повідомлення.

Ну і третій варіант – зв'язатися з компанією (магазином, кафе або сайтом) і попросити не посилати тобі спам. На подив, цей спосіб дійсно працює в більшості випадків. Адже будь-яка сучасна фірма не хоче втрачати жодного клієнта. Але є і мінус – тобі доведеться витратити на це якийсь час.

У війні зі сміттєвими повідомленнями всі способи хороші. Тож рекомендуємо спробувати всі можливі засоби та інструкції. Сподіваємося, цього літа ніхто не стане тебе відволікати від заслуженого відпочинку. До речі, у тебе вже є все необхідне для незабутньої відпустки?



Egor-2.png
Читати наш блог у Telegram
Популярні моделі iPhone:
Коментарі
Додати коментар