Apple One запрацював в Україні. Як підключити?

У кінці жовтня компанія Apple, як і обіцяла, випустила єдину підписку Apple One на всі свої сервіси. Багато користувачів чекали запуску цього сервісу. І ось нарешті він запрацював у більшості країн світу і Україна одна з них.

А значить всі власники яблучних пристроїв можуть оформити підписку. Особисто я вже це зробив і зараз розповім чому це вигідно і як підписатися.

Вигода Apple One

Оплатити одну Apple One дійсно набагато вигідніше, ніж окремо купувати всі сервіси від Купертіно. Єдине, що мене засмутило – для українських користувачів не передбачили регіональних цін.



ezh|864х452-1.jpg

Підписки доводиться купувати в доларах. Відповідно для нашого регіону вони коштують більше, ніж в тій же сусідній Росії. Але навіть з огляду на цей неприємний факт, купувати Apple One все одно вигідніше, ніж оплачувати все окремо.

Apple One можна купити в двох варіантах з різними умовами:

  • Індивідуальна (для одного користувача) – 9,95 доларів на місяць. Дає можливість користуватися Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade та 50 ГБ на iCloud для збереження файлів у хмарі.

  • Сімейна (для 6 користувачів) – 13,95 доларів в місяць. Включає в себе всі ті ж сервіси, але вже для 6 людей і дає 200 ГБ для зберігання даних у хмарі iCloud.


ezh|864х452-2.jpg

У недалекому майбутньому повинен з'явиться ще один варіант Premier. Він буде коштувати 29,95 доларів в місяць. За збільшену ціну користувачі отримають доступ до всіх сервісів від Яблучною компанії, включаючи News+ та Fitness+. Крім того, Купертіно дасть неосяжні 2 ТБ в iCloud.

Вже цього точно вистачило б, щоб зберегти все, що забажаєш. Але користувачі з України не зможуть придбати підписку Premier, адже запускати сервіси Apple News+ та Fitness+ у нас корпорація поки не поспішає.

Як підключити Apple One?

Підключити єдину підписку на твоєму iPhone або iPad зовсім не складно. Для цього:

  • - Перейди в Пареметри
  • - Відкрий сторінку свого профілю. Це вкладка зверху головного меню налаштувань з твоїм фото
  • - Перейди в розділ Підписки
  • - Вгорі, над усіма іншими сервісами, буде пропозиція «Отримати Apple One». Натисни на неї
  • - Вибери тарифний план “Індивідуальний” або “Сімейний”
  • - Підписуйся

Ти отримаєш 1 місяць безкоштовного пробного періоду. Після його закінчення потрібно буде вже платити. Раджу випробувати підписку хоча б один безкоштовний місяць. А за цей час можна знайти ще 5 осіб, щоб оформити сімейну підписку і розділити її вартість. Вийде ще вигідніше – всього по 2,5 долара з кожного.

Тож всім раджу! До речі, можеш пошукати когось в сім'ю Apple One в коментарях унизу.



Без назви-2.png

Читати наш блог у Telegram
Товари з огляду
Показати всі
Коментарі
Макс, 04.11.2020 17:34:04
В сімейні підписці 200 gb на всіх чи для кожного?
Відповідь консультанта «Техно Їжак» 04.11.2020 17:57:27
200 ГБ сховища на сім'ю. Хоча було б звісно круто, якби Apple давала 200 кожному)
Додати коментар