Ми запустили YouTube-канал «Техно Їжак»

Зміст

Нарешті це відбулося! Ми – компанія Техно Їжак запустили власний YouTube канал. Навіщо? Щоб ще більше інформувати підписників та глядачів каналу про нові технології, гаджети, огляди та порівняння, гайди та лайфхаки. Та, звичайно, про новинки від компанії Apple, фанатами якої є вся без винятку команда Їжачка. Але давай згадаємо з чого все почалося і як ми дійшли до ютуба?

У далекому 2011 році ми відкрили першу торгову точку в Харкові і з того часу виросли в національну роздрібну мережу, яка налічує понад 100 магазинів, інтернет-маркет ti.ua, оптову компанію та портфель власних брендів аксесуарів для продукції Apple.

За час своєї роботи на ринку гаджетів наша компанія отримала безліч нагород за внесок у розвиток роздрібної торгівлі в Україні. Це і LOVE MARK 2021 від DCH Group, і Keep Calm and Love Clients від Arricano Group, і безліч номінацій від Retail Awards.

До 2022 року компанія Техно Їжак стала найбільшою роздрібною мережею в сегменті гаджетів та аксесуарів, представленою в острівному форматі в Україні. Зі штатом співробітників понад 500 осіб, що працюють у 18 містах по всій країні, і більш ніж 300 тисяч постійних клієнтів. А постійний – значить подобається, значить – вдячний!





Така кількість клієнтів (число яких, до речі, постійно зростає) повністю збігається з нашою концепцією, а саме, ми – бренд не про товари, а про людей, які ними користуватимуться, про гаджети та аксесуари для радості, а не просто для необхідності їх мати.

Завжди приємно мати справу з обізнаною людиною. І ми намагаємося максимально оперативно та якісно висвітлювати події та новинки зі світу технологій у Блозі на сайті нашої компанії, а також на каналі Техно Їжака у Telegram, на наших сторінках у Instagram та Facebook.

Але, як відомо, візуальна частина контенту – найзручніша і найпривабливіша для сприйняття. Тому було вирішено запустити офіційний YouTube канал Техно Їжака, щоб просто та зі смаком розповідати про все:

  • Технології та світові тенденції.
  • Гаджети – огляди, гайди, порівняння та лайфхаки.
  • Акції та вигідні пропозиції від Техно Їжака.
  • Актуальні послуги та сервіси.

Про спрямованість майбутніх відео розповім детальніше далі. Цікаво ж, про що будуть ці відео?

Огляди від Техно Їжака

У цих відео ми плануємо (і вже почали це робити) видавати огляди свіжих моделей всієї продукції Apple та інших гаджетів, розповідати про дизайн, технічні нововведення, продуктивність, автономність та інші фішки новинок.





А, головне, для кого вони і чи варто переходити на нову модель.


Порівняння від Техно Їжака

Блок порівнянь буде включати популярні моделі гаджетів, які ми порівнюватимемо з попередніми моделями з лінійки або з іншими брендами. Чому ні? Адже, як кажуть, все пізнається у порівнянні.


Гайди від Техно Їжака

Це буде ланцюжок навчальних відео, метою яких стане насамперед допомога в розумінні алгоритмів того чи іншого пристрою, повне розкриття функцій, переваг і всього того, чим напхано гаджет виробниками. Технічні питання становлять чималу частину нашої взаємодії з пристроями, особливо новими. Наші експерти допоможуть виявити всі фішки твого гаджета і навчать його використати їх по максимуму.


Лайфхаки від Техно Їжака

Це, мабуть, найцікавіша частина відеоконтенту, яка змусить тебе по-новому побачити свій гаджет. Поради експертів Техно Їжака, перш за все засновані на особистому досвіді, допоможуть вирішити проблему з пристроєм з найменшими витратами часу і коштів. Головняк не пройде!





Але крім вирішення проблем будуть і бонуси – ті, про які мало хто знає, але які полегшують життя.


Акції від Техно Їжака

Всі найактуальніші акції та пропозиції від Техно Їжака (першу вже можна побачити на YouTube) будуть також і у відео форматі. Максимально коротко і про головне! Не забудь поставити дзвіночок, щоб не пропустити!


Послуги від Техно Їжачка

Тут ми будемо детально розповідати про послуги, що надаються для придбаної техніки від Техно Їжака.

У відео, яке вже вийшло, в деталях розповідаємо про перелік послуг на гаджети від Apple:

  1. Перенесення даних.
  2. Персональна активація та налаштування.
  3. Пакет Must Have - найнеобхідніші програми для Mac.
  4. Пакет Pro – розширений професійний пакет для Mac.
  5. Оновлення ОС.
  6. Відновлення ОС.
  7. Чищення роз'ємів та корпусів гаджетів.

І це не кажучи про гарантію, сервісний ремонт і послугу ТехнОбміну, завдяки якій можна обміняти свій старий iPhone на новий з величезною знижкою. Думаю, з'являться відео і про це.





А поки просто зараз підпишись на YouTube канал Техно Їжака! І як там кажуть: став лайк, якщо сподобалося, залишай коментарі під відео та увімкни дзвіночок, щоб не пропустити новий випуск ;) А ми вже готуємо наступне відео.




Читати наш блог у Telegram
Коментарі
Додати коментар